IBM Managed Security Services (cloud computing) – hosted application security management

Ondersteuning van verbeterde beveiliging van webapplicaties met een oplossing die in de cloud werkt

Voor uw werknemers en voor uw bedrijf is het van doorslaggevend belang dat webapplicaties te allen tijde beschikbaar zijn en dat internet continu toegankelijk is. Komt de beveiliging van applicaties in gevaar, dan kan dat leiden tot downtime en tot ernstige risico's voor het security management. Dit leidt op zijn beurt weer tot een lagere productiviteit van uw medewerkers.

IBM Managed Security Services (cloud computing) – hosted application security management verzorgt een geavanceerde analyse van de beveiliging, zodat u dreigingen kunt opsporen en analyseren en op die manier de downtime kunt verminderen en de productiviteit kunt verhogen.

Kenmerken

Kenmerken

Servicegegevens

 

Door de dynamische aard van webapplicaties neemt het volume aan beveiligingsrisico's toe en ontstaan er nieuwe uitdagingen op het gebied van security en compliance management. Dit leidt niet alleen tot kostbare downtime, maar ook tot onderbrekingen van de toegankelijkheid van internet en de beschikbaarheid van cruciale applicaties. Dit alles komt de productiviteit van uw medewerkers niet ten goede. Application security management moet een doorlopende proces zijn, en dus geen periodieke activiteit die veel minder effectief en efficiënt is. U hebt een oplossing nodig die uw bedrijf tastbare voordelen oplevert omdat uw webapplicaties op een doeltreffende manier worden beschermd.

IBM Managed Security Services (cloud computing) – hosted application security management is een oplossing die werkt in de cloud en die u helpt bij het opsporen en analyseren van beveiligingsrisico's voor webapplicaties. Daartoe wordt er een geavanceerde beveiligingsanalyse van de applicaties uitgevoerd. Onze oplossing maakt gebruik van de mogelijkheden van IBM® Rational® AppScan® Enterprise Edition en van de diensten van IBM X-FORCE™-deskundigen op het gebied van security management, zodat u de applicatiebeveiliging beter ter hand kunt nemen en de naleving van de wet- en regelgeving beter kunt handhaven. We kunnen u ook helpen de productiviteit van uw medewerkers te verbeteren en kosten te besparen op in-house resources en infrastructurele middelen voor de applicatiebeveiliging.

Wij zijn er om u te helpen

Easy ways to get the answers you need.

Featured literature