IBM Global Process Services

Business Process Innovation

Navigatie primaire tab

Pluk de vruchten van de nieuwste generatie BPO

De markt van dit moment vraagt om een ander type leverancier voor de outsourcing van bedrijfsprocessen. Een leverancier die rekening houdt met de unieke identiteit van uw bedrijf en de positie van uw bedrijf in de markt. Een leverancier die u een duurzaam concurrentievoordeel oplevert dankzij procesinnovatie.

De markt van dit moment vraagt om IBM Global Process Services.

Meer informatie over Global Process Services  


GPS - Basisprincipes en beloften

GPS weet dat er voor klanten op het terrein van bedrijfsprocessen volop kansen liggen, niet alleen om geld te besparen, maar ook om te groeien, om marktaandeel te pakken en om de klantenloyaliteit te stimuleren.


BPO van de nieuwste generatie

GPS gaat verder dan traditionele BPO en creëert waarde door op een andere manier te kijken naar wat het momenteel betekent om een 'global business' te zijn.


Succesverhalen - Samenwerking met IBM

TP Vision werkte samen met GPS aan de implementatie van een flexibele infrastructuur, IBM SmartCloud™ Service Delivery, waardoor zijn klanten konden profiteren van services met meerwaarde.


Continuïteit in bedrijfscultuur

Bij GPS nemen we de bedrijfscultuur van de klant over en verspreiden we de kernwaarden van diens organisatie wereldwijd.

Ontdek BPO per sector
Bekijk onze aanbevolen video’s  


Samenwerking met klanten

Gedurende de looptijd van elk project werken we nauw samen met de klant, zodat we snel kunnen reageren op diens eisen.


EPIC: Een methodiek voor innovatie

Ons Enterprise Process Innovation Continuum (EPIC) is een analyse-gestuurde methodiek die we hanteren voor het vernieuwen van bedrijfsprocessen.


Transitie van bedrijfsprocessen

Als u eenmaal hebt besloten om met IBM Global Process Services in zee te gaan, wat is dan de eerste stap? We beginnen de transitie met het volledig overdragen van alle relevante kennis.


EPIC: Méér dan innovatie

We voeren de bedrijfsprocessen uit voor een aantal van de meest gerespecteerde en succesvolle bedrijven ter wereld. Van dit werk profiteren ál onze klanten.


Mondiaal netwerk van Delivery Centers

De IBM Delivery Centers worden opgeschaald of verkleind om tegemoet te komen aan de kansen en uitdagingen van klanten, aan seizoensinvloeden, aan de vraag in specifieke tijdzones en aan diverse geografische factoren.


Ik ben hier om u van dienst te zijn

Spotlight


Contact met ons:
Smarter Planet-initiatieven