High availability services - Beperk uw RPO and RTO tot een minimum

In het geval van een calamiteit kan uw IT direct worden overgeschakeld naar ons uitwijkcentrum.

Beschrijving

Service details

Middels een goede planning en het creëren en onderhouden van een stevige infrastructuur kan gezorgd worden voor een doorlopende toegang tot bedrijfsprocessen, IT-omgevingen en netwerken. Zo kunnen uitvaltijd en dure herstelwerkzaamheden bij een calamiteit worden voorkomen. IBM High Availability Services kan u daar bij helpen.

High availability verhoogt de waarde

Met IBM High Availability Services kunt u voorkomen dat u veel geld kwijt bent aan downtime en herstel. Wij kunnen u helpen met het analyseren, plannen, ontwerpen, bouwen, implementeren en beheren van een infrastructuur die ondersteuning biedt aan doorlopende beschikbaarheid en hoge serviceniveaus. IBM High Availability Services is bedoeld om consistent beheer van uw cruciale bedrijfsprocessen, IT-systemen, besturingsomgevingen en netwerken mogelijk te maken.

Bij een calamiteit of het uitvallen van uw systeem wordt er onmiddellijk overgeschakeld op mirrorservers in het IBM Disaster Recovery Center. Deze mirrorservers spiegelen uw IT-omgeving en houden uw kritieke bedrijfsprocessen altijd in de lucht. Dataverlies en downtime zijn verwaarloosbaar klein. Op die manier staat uw bedrijf nooit stil en hoeft u geen klanten teleur te stellen.

Wat we aanbieden

Heeft u er vertrouwen in dat u de vereiste beschikbaarheidsniveaus kunt bieden? Ook voor het datacenter en voor multiplatform omgevingen? Zo niet, dan kan IBM High Availability Services u helpen om op basis van uw bedrijfsprocessen prioriteiten te stellen voor het aanpakken van de beschikbaarheid. U hebt dan altijd genoeg mensen in huis om een optimale uptime te garanderen. Ondermeer de volgende serviceproducten zijn beschikbaar:

Met de expertise, materiaal en kennis van IBM BC&RS bent u verzekerd van een veerkrachtige en continue bedrijfsvoering.

IBM BC&RS, helping business stay in business


Onderzoeken, artikelen en briefs over dit onderwerp

LET OP: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Er is alleen SSI-informatie beschikbaar als JavaScript ingeschakeld is.

Wij zijn er om u te helpen

Easy ways to get the answers you need.