Hardware and Software Technology Integration

Platformwijzigingen, toegenomen vraag voor beheerbaarheid, functionaliteit en strikte kostencontrole zorgen er vaak voor dat de IT-omgeving geconsolideerd moet worden. We hebben een uitgebreide reeks van diensten die gemakkelijk repliceerbaar en globaal beschikbaar zijn zodat u.

Beschrijving

Service details

Platformwijzigingen, toegenomen vraag naar beheerbaarheid, functionaliteit en strikte kostencontrole zorgen er vaak voor dat uw IT-omgeving geconsolideerd moet worden. IBM heeft een uitgebreide reeks van diensten die gemakkelijk repliceerbaar en globaal beschikbaar zijn zodat u deze uitdagingen vlotter kunt aangaan.

Hoogtepunten

Wat is Infrastructure Technology Integration

Wilt u uw nieuwe systemen snel aan het werk krijgen? En dit zonder uw business te verstoren, uw interne resources op te eisen of de tijd te nemen om nieuwe skills aan te leren? Of indien u van plan bent om Linux te implementeren in uw onderneming, om te genieten van een stabiel, open-source besturingssysteem?

Dan hebben wij voor u een uitgebreide reeks van diensten die u ondersteunen bij het uitvoeren van uw plannen:

Verwante informatiebronnen

Onderzoeken, artikelen en briefs over dit onderwerp

LET OP: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Er is alleen SSI-informatie beschikbaar als JavaScript ingeschakeld is.

Wij zijn er om u te helpen

Easy ways to get the answers you need.