Emergency Response Services

Helpen u effectiever voorbereiden op, en beschermen tegen inbreuken op uw beveiliging.

Navigatie primaire tab

IBM Emergency Response Services kunnen u helpen om sneller te reageren op een computer beveiligings-incident en hiervan te herstellen, met een rond-de-klok toegang tot onze experts en een op abonnement gebaseerd model.

Als u op dit moment een beveiligings-noodgeval ondervind, bel: (001) 312-212-8034 (buiten de V.S.) of 1-888-241-9812 (in de V.S.)

Highlights

Highlights

Service detail

Service details

Inbreuken op uw data kunnen zeer kostbaar zijn – in detectie, escalatie, notificatie, post-response en verloren inkomsten – met een negatieve impact op uw data, zakelijke continuïteit en reputatie. Veel organisaties hebben over het algemeen niet de benodigde expertise in hun personeel om snel en efficiënt om te gaan met veiligheids-incidenten en deze op te lossen.

IBM kan u van een service-methodologie voorzien die is ontworpen om u te helpen met incident-respons, het verzamelen van data, inperking, uitroeiing, herstel en nakoming. De Emergency Response Services van IBM kunnen:

IBM kan u voorzien van gespecialiseerde consultants – exclusief gefocussed op ERS opdrachten – met de ervaring, expertise, vaardigheden en tools om u te helpen met het plannen en ontwerpen van een hoogstaande beveiligings-oplossing. Daarnaast benutten we de wereldberoemde bronnen van het IBM X-Force Research & Development team voor het leveren van een meer preventieve aanpak van uw veiligheid.

Gerelateerde bronnen

Vind studies, papers en briefings met dit onderwerp

NOTE: JavaScript is disabled in your browser. SSI information is only available when JavaScript is enabled.

Ik ben hier om u van dienst te zijn

Join the conversation

IBM X-Force Threat Intelligence Quarterly - 1Q 2014

  • Meer informatie over opkomende security bedreigingen en trends


X-Force Emerging Threats. Security Intelligence. Think Integrated