Desktop Management Services

Tegen een laag maandelijks bedrag beheert IBM voor u uw volledige desktopinfrastructuur. Wij leveren u de hardware en de diensten die u nodig hebt om doeltreffend te werken in een betrouwbare en veilige desktopomgeving.

Beschrijving

Service details

Desktopbeheer kan complex en duur zijn. IBM heeft een oplossing die deze complexiteit vermindert en de kosten verlaagt. Tegen een laag maandelijks bedrag beheert IBM voor u uw volledige desktopinfrastructuur. Hierdoor kunt u zich concentreren op meer strategische issues. IBM Desktop Management Services levert u de hardware en diensten die nodig zijn zodat u doeltreffend kunt werken in een betrouwbare en veilige desktopomgeving.

Hoogtepunten

IBM Desktop Management Services omvatten:

Voor IBM Desktop Management Services betaalt u maandelijks een vaste lage prijs per werkplek. Financiering is mogelijk via IBM Global Financing.

Bedrijfsvoordelen

Een oplossing op maat

IBM Desktop Management Services verschaft een pakketoplossing die op maat kan worden gemaakt om uw specifieke computeromgeving te ondersteunen. Onze helpdesk biedt ook ondersteuning voor andere applicaties. De frequentie en timing van de back-ups en virusscanning kan worden aangepast aan uw specifieke vereisten.

Verlaging van de Total Cost of Ownership (TCO)

De Desktop Management Services van IBM verschaffen een geautomatiseerde en voordelige oplossing voor de belangrijkste factoren die bijdragen tot de bedrijfskosten, zoals:

Door uw werknemers aanzienlijk veel werk uit handen te nemen, zorgen de IBM Desktop Management Services voor een duidelijke verlaging van uw TCO.

Verbeterde beveiliging van uw gegevens en infrastructuur

De geautomatiseerde back-up van de eindgebruiker voegt een extra niveau van beveiliging toe aan uw gegevens. Ook zorgt dit ervoor dat de eindgebruiker deze taak niet meer hoeft uit te voeren. Bovendien voegt de automatische virusscanning een extra niveau van beveiliging toe aan uw gegevens en infrastructuur omdat nieuwe bestanden automatisch gescand worden en geinfecteerde elementen onmiddellijk gescheiden worden van het netwerk.

Maandelijks bedrag per gebruiker

Via IBM Global Financing kunt u van de voordelen van deze diensten profiteren zonder dat u uw oorspronkelijk kapitaalbedrag besteedt aan nieuwe hardware. Bovendien zorgt de 'maandelijkse prijs per werkplek'-formule ervoor dat uw budgetbegroting voor desktopondersteuning een stuk eenvoudiger wordt.

Verwante informatiebronnen

Onderzoeken, artikelen en briefs over dit onderwerp

LET OP: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Er is alleen SSI-informatie beschikbaar als JavaScript ingeschakeld is.

Wij zijn er om u te helpen

Easy ways to get the answers you need.