Data Security Services

Bescherming van gevoelige bedrijfsgegevens met een afgewogen risicostrategie en toonaangevende technologie

Beschrijving

Service details

Het beschermen van cruciale bedrijfsmiddelen is nog nooit zo moeilijk geweest. Overal in het bedrijf zie je mobiele apparatuur. Grote aantallen werknemers en zakenpartners moeten toegang hebben tot gevoelige of vertrouwelijke gegevens. En de dreiging van buitenaf blijft hand over hand toenemen. Aan security managers de taak om te garanderen dat de gegevens beschermd blijven tegen dreigingen van binnenuit en van buitenaf, zonder dat dit ten koste gaat van de bedrijfsproductiviteit.

IBM Data Security Services kan u helpen de kritische gegevens van uw organisatie in kaart te brengen en ze te beschermen tegen dreigingen van binnenuit en van buitenaf. Aan de hand van consultancyservices wordt eerst uw gegevensbeschermingsstrategie uitgestippeld. Vervolgens komen de implementatie- en intergratieservices in actie om u door middel van toonaangevende technieken (gegevensversleuteling en bescherming tegen gegevensverlies) een optimaal niveau van controle te bieden. De consultants en specialisten van IBM helpen u bij het opzetten van maatwerk oplossingen voor gegevensbescherming in uw specifieke omgeving. Daarbij wordt voortdurend rekening gehouden met uw specifieke doelstellingen inzake risicomanagement. Onze consultants en specialisten hebben ervaring met de meest uiteenlopende sectoren en IT-architecturen, zodat ze organisaties van elke omvang kunnen helpen bij een snelle overstap op de noodzakelijke gegevensbeschermingsfuncties. IBM's gestroomlijnde aanpak stimuleert de samenwerking binnen alle geledingen van het bedrijf en beschermt gegevens die in beweging zijn of zijn opgeslagen - zonder dat de snelheid van uw bedrijf eronder lijdt.

Mogelijke voordelen:

IBM heeft ruime ervaring met het leveren van complete oplossingen voor gegevensbescherming aan organisaties van elke omvang. Onze beveiligingsspecialisten pakken uw specifieke beschermingseisen voortvarend aan en bieden u de oplossingen die het beste aansluiten bij uw doelstellingen inzake risicomanagement. Daarbij maken ze dankbaar gebruik van DLP- en encryptietechnologie van zowel IBM als belangrijke business partners. Als erkend voorloper op het gebied van beveiligingsoplossingen heeft IBM ruime en diepe ervaring met het beschermen van zijn eigen gevoelige datastores over de hele wereld. Bovendien heeft IBM de kennis en de middelen om klanten te helpen de gewenste mate van gegevensbescherming te realiseren.

Verwante informatiebronnen

Onderzoeken, artikelen en briefs over dit onderwerp

LET OP: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Er is alleen SSI-informatie beschikbaar als JavaScript ingeschakeld is.

Wij zijn er om u te helpen

Easy ways to get the answers you need.

Featured download

Aanbevolen literatuur

Cloud Computing

Lagere kosten. Verbetering van serviceverlening. Innovatie stimuleren.