Crisis Management Services

De impact van grote en kleine onvoorziene gebeurtenissen verkleinen, met crisismanagementservices

Beschrijving

Service details

Wees voorbereid op een crisis

Crises zijn van nature onverwacht en onplezierig. Naarmate organisaties een groter aantal crises meemaken, realiseren ze zich steeds meer hoe kostbaar en verstrekkend de gevolgen zijn van het feit dat ze niet zijn voorbereid of dat ze de vereiste mogelijkheden niet op tijd op gang kunnen krijgen — gevolgen waarmee niet alleen de medewerkers te maken krijgen, maar ook de klanten, de hele bedrijfsvoering en de dagelijkse gang van zaken. Wanneer bovendien wordt gekeken naar de verhoogde kans op ontwrichtende of catastrofale gebeurtenissen van de laatste jaren, en de toenemende onderlinge afhankelijkheid van de nationale en lokale overheden enerzijds en het bedrijfsleven anderzijds, dan zal duidelijk zijn dat crisismanagement voor elk bedrijf noodzakelijk is — niet alleen in geval van nood, maar ook voor de dagelijkse bedrijfsvoering.

IBM Crisis Management Services kan de negatieve effecten verminderen door organisaties te helpen optimaal voorbereid te zijn op onvoorziene gebeurtenissen, klein en groot. Ook bij de reactie en de eventuele herstelwerkzaamheden biedt IBM hulp. Samen met IBM kunt u zich voorbereiden op gebeurtenissen die enorme schade zouden kunnen toebrengen aan de werknemers, de bedrijfsvoering en het imago van uw organisatie.

Of het nu gaat om een grote brand, een tsunami, een wereldwijde uitbraak van griep of een andere ramp: IBM heeft waarschijnlijk al ervaring met een vergelijkbare gebeurtenis — hetzij rechtstreeks, hetzij via hulp aan een klant. En de kans is groot dat we zelfs al een actieplan achter de hand hebben. Bij meer dan 70 rampen over de hele wereld hebben we onze klanten Emergency Management Services geboden — dus als u op zoek bent naar een leverancier met ruime ervaring op dit gebied, hoeft u niet verder te zoeken dan IBM.

Wat we aanbieden

IBM Crisis Management Services kan u helpen uw bedrijf en uw medewerkers in geval van een ramp te beschermen. Meer in het bijzonder biedt IBM de volgende serviceproducten aan:

Met IBM Crisis Management Services profiteert u van de brede kennis van het IBM Crisis Response Team en van de uitgebreide resources en expertise van IBM op dit gebied. Tot de services behoort tevens:

Het zit 'm in de planning

Weet u precies wat u moet doen als er een ramp gebeurt en weet u hoe uw organisatie met een dergelijke situatie omgaat? Hebt u de juiste mensen om goed op te treden? Zet u uw mensen niet liever in voor de normale bedrijfsvoering dan voor allerlei eventualiteiten?

IBM kan samen met u prioriteiten stellen, plannen maken en voorbereidingen treffen voor onverwachte omstandigheden.


Onderzoeken, artikelen en briefs over dit onderwerp

LET OP: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Er is alleen SSI-informatie beschikbaar als JavaScript ingeschakeld is.

Wij zijn er om u te helpen

Easy ways to get the answers you need.