Converged Communications Services

Integreer de spraak-, data- en video-omgevingen en profiteer van een verbeterde samenwerking en een verhoogde productiviteit

Overzicht

Tegenwoordig zijn er meer manieren om te communiceren dan ooit tevoren. En omdat die manieren zich steeds verder verspreiden, groeit ook de noodzaak om alle communicatietechnologieën -- spraak, gegevens en video -- te integreren. Dit verhoogt de productiviteit, maakt betere samenwerking mogelijk, verlaagt de kosten en vergroot de operationele flexibiliteit.

IBM Converged Communications Services bestaan uit een complete portefeuille aan services op het gebied van consultancy, integratie, implementatie en management. Services voor het bouwen van een geïntegreerde communicatie- en netwerkomgeving die u kan helpen:

IBM demonstreert hoe een strategie converged communications u kan helpen uw bedrijf op de hoogte kanden houden. Lees verder en bekijk de video (US).

Verwante informatiebronnen

Onderzoeken, artikelen en briefs over dit onderwerp

LET OP: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Er is alleen SSI-informatie beschikbaar als JavaScript ingeschakeld is.