Business continuity services

Een robuust continuïteitsprogramma dat aansluit bij uw eisen, uw budget en uw werkwijze

Beschrijving

Service details

Blijf in bedrijf

In bedrijf blijven betekent dat de processen die doorslaggevend zijn voor uw bedrijf, continu actief moeten blijven. Vertraging of uitval kan ernstige gevolgen hebben voor uw omzet - en op de lange termijn zelfs voor de overlevingskansen van uw organisatie. De portefeuille aan continuïteitsservices van IBM helpt u bij het ontwikkelen van een gedegen continuïteitsprogramma dat uw bedrijf in de lucht houdt als er een storing of een plotselinge toename van de vraag optreedt.

Wat we aanbieden

IBM levert een geïntegreerde set serviceproducten om bedrijven te helpen de bedrijfsvoering onder nagenoeg alle omstandigheden voort te zetten:

Op elk van de vele niveaus van uw bedrijfscontinuïteitsplan kunnen we u bijstaan: van strategie en visie via mensen en processen tot applicaties, gegevens, technologie en faciliteiten.

Continuïteit waar u op kunt rekenen

Als er een calamiteit met uw gegevens optreedt, is uw bedrijf daar dan op voorbereid? Als uw bedrijfsvoering door een aanslag of een natuurramp wordt onderbroken, kunnen uw medewerkers dan doorwerken? En hoe productief zijn ze dan? Als u niet goed bent voorbereid — of als u niet weet hoe goed uw bedrijfsprocessen werken als u ze nodig hebt — dan kan IBM u helpen.

Met enorme kennis van het bedrijfsleven en meer dan 40 jaar ervaring met bedrijfscontinuïteit over de hele wereld, hebben wij alles in huis om u te helpen hiaten in uw huidige continuïteitsstrategie op te sporen en te verhelpen.

Samen met u ontwikkelen en onderhouden we een programma dat aansluit bij de specifieke eisen van uw bedrijf. En we creëren een bedrijfsomgeving die niet alleen betrouwbaarder is, maar ook een hogere productiviteit toelaat.


Onderzoeken, artikelen en briefs over dit onderwerp

LET OP: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Er is alleen SSI-informatie beschikbaar als JavaScript ingeschakeld is.

Wij zijn er om u te helpen

Easy ways to get the answers you need.