Business Continuity and Resiliency Services

IBM heeft 100 procent herstel gerealiseerd voor klanten die te maken kregen met een calamiteit

Strategieën voor business continuity en disaster recovery om uw bedrijf op gang te houden, wat er ook gebeurt

How security and business resilience can protect business value. This is key for your business.

Implications of the 2013 IBM Global Reputational Risk and IT Study. Six keys to effective reputational and IT risk management. Register to download.

Voor meer informatie, kunt u terecht op onze

Recovery sites

Customer Connect


IBM

Business Continuity Summit 2013

Disaster recovery is een essentieel element van een strategie voor bedrijfscontinuïteit. Terwijl het risicolandschap voortdurend aan het veranderen is, is het plannen van disaster recovery vrijwel constant gebleven in de afgelopen jaren. Social Media, Cloud, Mobile en Big Data worden steeds vaker gebruikt als standaardmanieren voor het doen van zaken. Daarom is het nu tijd voor ondernemingen om hun mogelijkheden voor risico- en bedrijfscontinuïteitsbeheer te verbeteren en de hersteltijd te verminderen in overeenstemming met de moderne inrichting van de organisatorische IT.

In oktober 2013 vond de Business Continuity Summit 2013 plaats in Amsterdam en Brussel, gehost door IBM in samenwerking met CorporateLeaders. Vooraanstaande experts deelden hun inzichten over de huidige risico’s waar organisaties mee te maken hebben en over de toekomst van IT resiliency.

Download een kopie van de beknopte samenvatting om de belangrijke leermomenten van de bijeenkomst te lezen.

 

Durft u er om te wedden dat uw disaster recovery-plannen goed genoeg zijn voor uw bedrijfscontinuïteit? Brancheanalisten zijn het erover eens dat veel bedrijven die met een grote storing te maken krijgen, niet lang kunnen overleven in een concurrerende markt. IT-infrastructuur, resiliency, continuïteit en online backup van bedrijfsgegevens — allemaal zijn het fundamentele aspecten van een geslaagde bedrijfscontinuïteit. Business continuity en resiliency services van IBM bieden u het inzicht en de expertise die u nodig hebt om de huidige en toekomstige risico's voor uw bedrijf effectief te onder controle te houden.

Wat we bieden

Meer informatie

We helpen u graag om aan de voortdurend veranderende eisen te blijven voldoen. Al onder resiliency- en continuïteitsoplossingen worden ondersteund door wereldwijde leveringsmogelijkheden en beproefde methoden. Onze organisatie verzorgt de bedrijfscontinuïteit en resiliency voor meer dan 9000 klanten, overal ter wereld. Onze staat van dienst spreekt voor zichzelf.

Samen met u kunnen we ervoor zorgen dat u niet alleen aanzienlijke financiële voordelen realiseert, maar ook een verbetering van de serviceniveaus voor recovery. Eerst bepaalt u welke gegevens en processen voor u cruciaal zijn, en vervolgens maakt u op basis daarvan een keuze uit onze reeks proactieve en event-driven beheerde services. En dankzij onze schaalbare, complete cloud-based backup- en recoveryoplossingen voor gegevens en applicaties zijn er nu nog meer mogelijkheden om de resilience op een rendabele manier te verbeteren. Afhankelijk van uw eisen kunnen wij:

Adviseren: bedrijfs- en IT-risico's identificeren, kwantificeren en prioriteren, en strategieën en plannen ontwikkelen om deze risico's aan te pakken. Kijk hoe u uw bedrijfsvoering doorlopend op gang kunt houden met onze resiliency consulting services.

Beheren: de workloads gunstig verdelen, downtime van systemen en applicaties verminderen en gegevensverlies voorkomen. Kijk wat wij voor u kunnen doen om de bedrijfscontinuïteit te garanderen.

Beschermen: betrouwbare, geautomatiseerde gegevensbescherming mogelijk maken — ter plaatse bij de klant of op een andere locatie — door middel van een reeks beheerde services. Kijk hoe onze cloud services kunnen bijdragen aan uw disaster recovery en online backup van bedrijfsgegevens.

Beperken: de impact van ingrijpende gebeurtenissen tot een minimum beperken met herstel van de IT en de werkomgeving. Meer informatie over IT disaster recovery services.

We moeten eens praten. Elke dag worden bedrijven complexer en ontstaan er meer verbindingen. De risico's en hoge kosten van een verstoring blijven niet beperkt tot de IT, maar raken nagenoeg elk aspect van uw bedrijf. Neem contact met ons op en wij kunnen u meer vertellen over onze volledig integreerde oplossing, waarmee continuïteit wordt ingebouwd in elke laag van uw bedrijf.

Ik ben hier om u van dienst te zijn

Als het noodlot toeslaat, bent u dan voorbereid? IBM Smart Cloud VSR beschermt uw systemen tegen worst case scenario's

The value of operational risk management


Wat betekent resiliency voor uw bedrijf?

Wat betekent resiliency voor uw bedrijf? bekijk de video

 

Onderzoeken en white papers