Application Security Services

We helpen u het internetgebruik van uw organisatie op een effectieve manier in te zetten

Beschrijving

Service details

Internettoegang is tegenwoordig voor elk bedrijf een must. Of u nu een retailer met een online storefront bent, een bank die zijn klanten online inzicht in hun rekeningen geeft en overboekingen laat doen, of een makelaar met filialen in het hele land: uw werknemers moeten toegang hebben tot internet.

Oplossingen van IBM Application Security helpen u het internetgebruik van uw organisatie op een effectieve manier in te zetten ten gunste van zowel uw werknemers als uw bedrijfskritische applicaties. De beveiligingsconsultants van IBM verzorgen, in samenspraak met u, een assessment van uw huidige en toekomstige eisen ten aanzien van internetgebruik en stellen realistische beleidslijnen op voor internettoegang en -gebruik. Vervolgens bieden de oplossingen van IBM Security Services de vereiste gelaagde bescherming tegen de grootste bedreigingen van dit moment, zoals wormen, Trojaanse paarden en indringers die het gemunt hebben op persoonlijke gegevens.

Verwante informatiebronnen

Onderzoeken, artikelen en briefs over dit onderwerp

LET OP: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Er is alleen SSI-informatie beschikbaar als JavaScript ingeschakeld is.

Wij zijn er om u te helpen

Easy ways to get the answers you need.