Application infrastructure services

Verbeter de schaalbaarheid, de beschikbaarheid en het gebruik van webtoepassingen met de hulp van onze experts op het gebied van consolidatie en virtualisatie

Beschrijving

Service details

IBM Application Infrastructure Services helpt u bij het ontwerpen, implementeren of migreren van de middleware voor u toepassingeninfratructuur om uw toepassingen geschikt te maken voor het web of voor SOA, zodat de toepassingen kunnen worden uitgebreid, beter kunnen worden beheerd en kunnen worden toegepast voor andere doeleinden. De services maken gebruik van IBM WebSphere®technologieën voor webtoepassingen, inclusief het ontwerpen van portals. Dankzij ons indrukwekkende intellectuele kapitaal en onze overtuigende methoden voor projectmanagement wordt de implementatie aanzienlijk versneld. Daardoor kunt u sneller profiteren van de voordelen van deze services. Deze voordelen kunnen als volgt worden samengevat:

Verwante informatiebronnen

Onderzoeken, artikelen en briefs over dit onderwerp

LET OP: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Er is alleen SSI-informatie beschikbaar als JavaScript ingeschakeld is.