IBMSmartCloudIBMSmartCloud

Primary tab navigation

 

Wij zijn er om u te helpen

Voor direct contact belt u:

Cloud-beveiliging

Behoud de zichtbaarheid en controle met beproefde IBM-beveiligingsoplossingen voor cloud


IBM beschermt cloudomgevingen met beveiligingsstrategieën en een uitgebreide portfolio van oplossingen die de volledige levenscyclus en alle beveiligingsdomeinen van cloud omspannen.

Profiteer vol vertrouwen van de cloud
Door de nadruk te leggen op zichtbaarheid, controle en automatisering helpen IBM-beveiligingsoplossingen voor cloud u bij het naleven van wet- en regelgeving en bij de bescherming tegen de meest recente dreigingen; zo beschikt u over een robuuste, hoogbeveiligde cloud die is toegesneden op uw specifieke vereisten.

Wij zijn er om u te helpen

  • Voor direct contact belt u: +31(0)20 514 5162

Solution Brief: Safeguarding the cloud with IBM security solutions (PDF, 3.77MB)

Behoud de zichtbaarheid en controle met beproefde beveiligingsoplossingen voor publieke, private en hybride clouds

13 billion security events daily

IBM handelt voor klanten overal ter wereld dagelijks 13 miljard security events af, waarbij tientallen jaren aan toonaangevende bedrijfsbeveiliging worden ingezet.

Ontwikkelen van een strategie voor cloudbeveiliging

Zorg er bij het ontwikkelen van een strategie voor cloudbeveiliging voor dat deze in lijn is met uw algehele IT-beveiligingsstrategie, en een geïntegreerde component van uw omgeving vormt. Het tot stand brengen van een heldere roadmap voor beveiliging met de juiste mix van functionaliteit voor het beveiligen van de basistechnologie legt de fundering voor succes in de cloud. IBM beveiligingsassessments en consulting helpen u bij het bouwen van een cloudomgeving met minder kwetsbaarheden, intelligenter beveiligingsbeleid en substantiële kostenbesparing.

Een beveiligde private of hybride cloud bouwen

IBM’s toonaangevende beveiligingsoplossingen voor bescherming van de infrastructuur en professional services vormen een geïntegreerde set van functionaliteit voor het bouwen van veilige private en hybride clouds. IBM-oplossingen zorgen voor een diepgaande beveiliging over uw gehele netwerk, servers, virtuele servers, mainframes en endpoints. De aanbiedingen bestrijken een scala van cruciale vereisten— van het identificeren en blokkeren van de meest recente dreigingen tot aan het beveiligen van cloudresources, inclusief applicaties en databases; endpoints blijven beschermd en voldoen aan de beleidsdefinities van de organisatie.

Zet cloudbeveiliging in als service

Lever beveiliging als service vanuit de cloud en verlaag de totale bedrijfskosten met een volledige set van beveiligingsoplossingen - tegen overzichtelijke maandelijkse abonnementskosten. Een alles-in-een oplossing die snel in gebruik kan worden genomen met doorlopend pro-actief beveiligingsbeheer: IBM security-as-a-service bespaart u tijd, inspanning en kosten. Tot de services behoren beheer van endpoints, e-mail en webbeveiliging, maar ook scannen op kwetsbaarheden van netwerken, besturingssystemen, databases en applicaties - alles met behulp van geavanceerde beveiligingstechnologie.

Maak gebruik van hoogbeveiligde IBM SmartCloud-services

IBM infrastructure as a service (IaaS) en platform as a service (PaaS) worden geleverd vanuit state-of-the-art IBM data centers met wereldwijd bereik, 24/7 beveiligd en beheerd door IBM-expertise. Er zijn meerdere beveiligings- en isolatieopties ingebouwd in de virtuele infrastructuur en het netwerk, samen met robuuste governancetools en auditprocessen. Ingebouwde monitors voor beveiliging en compliance tegen 70 beveiligingsinstellingen; met optionele functionaliteit voor meer specifieke vereisten, waaronder de migratie van bestaande gehoste bedrijfsapplicaties.