IBMSmartCloudIBMSmartCloud

Primaire tabnavigatie

 

Wij zijn er om u te helpen

Voor direct contact belt u:

Bouw uw eigen private cloud met IBM SmartCloud Foundation

IBM SmartCloud Foundation is een familie van geïntegreerde IBM-oplossingen en -producten voor cloud computing — inclusief de nieuwe
IBM PureSystems (US) — expert integrated systems waarmee u snel private en hybride clouds kunt bouwen en opschalen, met mogelijkheden voor IaaS en PaaS.

Infrastructure as a Service-technologie voor private cloud

Gebundelde producten en oplossingen voor het bouwen van een compleet private cloud-platform dat snel meerwaarde oplevert


Wij zijn er om u te helpen

  • Voor direct contact belt u: +31(0)20 514 5162

IBM SmartCloud Entry

Een snelle en betaalbare manier om te beginnen met de transitie naar een private cloud

Een geïntegreerde cloud softwarestack die draait op IBM System x, Power en PureFlex, inclusief aanmaak van images, provisioning van instances, monitoring en facturering — zodat "cloud-ready" verandert in "cloud".

IBM SmartCloud Provisioning

Dynamische provisioning- en schedulingsoftware die voor het implementeren van één virtuele machine slechts enkele seconden nodig heeft, voor tientallen VM's enkele minuten en voor duizenden VM's slechts een uur.


IBM Service Delivery Manager (ISDM) (US)

Een geavanceerde, vooraf geïntegreerde cloud-softwarestack om de implementatie van IT-services te automatiseren, de resources te monitoren en de kosten in de hand te houden.


IBM Global Financing (US)

Wilt u profiteren van de voordelen van een private cloud? Dan is de 0% financiering* van IBM Global Financing een goed begin.
*voor klanten na een positieve kredietwaardigheidsanalyse.

Betere benuttingsgraad, rentabiliteit en performance van servers, storage en netwerken.

IBM PureFlex System (US)

Geïntegreerde oplossing

Een volledig geïntegreerd systeem waarin het beheer van servers, storage, netwerkfuncties en virtualisatie is gebundeld — met ingebouwde expertisepatronen.


BladeCenter Foundation

Fysieke infrastructuur

Nagenoeg alles wat u nodig hebt voor het implementeren van een virtueel datacenter, met geconvergeerde netwerkfuncties, gevirtualiseerde servers, storage en services.


Cloud-oplossingen van Power Systems (US)

Fysieke infrastructuur

IBM Power Systems zijn bij uitstek geschikt voor cloud-omgevingen, dankzij toonaangevende virtualisatie, beveiliging, schaalbaarheid en betrouwbaarheid.


Cloud-oplossingen voor System z

Fysieke infrastructuur

IBM zEnterprise is de enige heterogene cloud-oplossing die op de markt is. Met een dergelijke oplossing kan een bedrijf zelf oplossingen bouwen die optimaal zijn afgestemd op het juiste platform.

Smart Business Desktop Cloud (US)

Virtuele desktop

Oplossing voor desktopmanagement die toegang tot PC-desktops mogelijk maakt: overal en vanaf elk apparaat.


Smart Business Storage Cloud (US)

Storage

High-performance, schaalbare, goed beveiligde cloud-storage waarmee schaalbare, wereldomspannende bestandsopslagsystemen snel kunnen worden geïmplementeerd.


Scale Out NAS Storage Systems (SONAS 1.3)

Storage

Extreem schaalbare storage aangestuurd door 21 petabyte aan opslag met scale-out performance en wereldwijde toegang.


Storwize V7000 Unified

Storage

Gevirtualiseerde storage die workloads consolideert in één enkel systeem dat eenvoudig te beheren en uiterst schaalbaar is.

IBM command centers voor flexibele, geautomatiseerd cloud service delivery

IBM SmartCloud Provisioning

Dynamische provisioning- en schedulingsoftware die voor het implementeren van één virtuele machine slechts enkele seconden nodig heeft, voor tientallen VM's enkele minuten en voor duizenden VM's slechts een uur.


IBM SmartCloud Entry

Een geïntegreerde cloud softwarestack, inclusief aanmaak van images, provisioning van instances, monitoring en facturering.


IBM Service Delivery Manager (ISDM) (US)

Een geavanceerde, vooraf geïntegreerde softwarestack om de implementatie van services te automatiseren, de resources te monitoren en de kosten in de hand te houden.

Tivoli Service Automation Manager (US)

Software voor het automatiseren van het aanvraagproces, de implementatie, de monitoring en het beheer van cloud-services.


IBM SmartCloud Control Desk (US)

ITIL®-compatibel IT Service Management om de afhandeling van serviceaanvragen, incidenten en problemen te optimaliseren.


Tivoli Workload Scheduler for Virtual Data Centers (US)

Een uitbreiding van workloadautomatisering voor grid-omgevingen; aggregatie en beheer van cross-enterprise workloads met gemeenschappelijke beleidslijnen.

IBM SmartCloud Monitoring (ITM for VE)

Bewaakt de conditie en performance van een private cloud-infrastructuur — zowel de fysieke als de virtuele componenten. Biedt de tools die nodig zijn om de huidige capaciteits- en modeluitbreiding te beoordelen.

Cloud-services en -gegevens beschermen tegen dreigingen en voldoen aan de wet- en regelgeving

IBM Security Virtual Server Protection

Bescherming voor elke laag van de virtuele infrastructuren. Beperkt de toegang tot bedrijfskritische gegevens, houdt de gebruikerstoegang bij en genereert rapporten over de virtuele infrastructuur.


Cloud beveiligingsassessment

Een gap-analyse van de beveiliging van uw cloud-oplossingen volgens de best practices van de sector.


Datacenter netwerkbeveiliging voor cloud computing (US)

Kennis en deskundigheid ten aanzien van beveiligingsrisico's, zodat u een goed beveiligde infrastructuur voor cloud computing kunt realiseren.


IBM Application Security Services for Cloud

Beoordeelt de beveiliging van uw cloud-applicaties, zodat u de juiste afweging kunt maken tussen interne controle en autonomie van de serviceprovider.

Inzicht krijgen in het gebruik van services en resources om de financiële afwikkeling te verzorgen

Tivoli Usage and Accounting Manager (US)

Automatiseert het verzamelen van gegevens en de facturering voor zowel cloud- als niet-cloud-omgevingen, zodat u inzicht krijgt in de kosten en u de kosten kunt uitsplitsen per afdeling, gebruiker of anderszins.

Platform as a Service-technologie voor private cloud


Snellere ontwikkeling, implementatie en oplevering van applicaties

IBM PureApplication System

Een applicatieplatformsysteem — met geïntegreerde IBM expertisepatronen — dat in een traditionele omgeving of een private cloud-omgeving kan werken. Specifiek ontworpen en afgestemd voor transactionele web- en databaseapplicaties. Niet alleen workload-aware en flexibel, maar ook gemakkelijk te implementeren, aan te passen, te beveiligen en te beheren.

IBM Workload Deployer (US)

Een hardwareapparaat (appliance) dat werkt met virtuele images en patronen van IBM-middleware om snel, eenvoudig en herhaaldelijk applicatieomgevingen te bouwen, te implementeren en te beheren in een private cloud.


IBN expertisepatronen

Om de implementatie van applicaties snel en herhaalbaar te maken, werken veel oplossingen met vooraf geconfigureerde patronen voor middleware en virtuele resources.

Cloud-omgeving voor gezamenlijke applicatieontwikkeling

IBM Rational Software Architect (US)

Gezamenlijk ontwerp van systemen en software

Een flexibel, uitbreidbaar en handig platform voor het opleveren van hoogwaardige architecturen:

IBM SmartCloud Continuous Delivery (US)

Een wendbare, schaalbare en flexibele oplossing voor volledig lifecycle management en automatisering, waardoor er een omgeving ontstaat waarin de samenwerking tussen ontwikkelteams en operationele teams op een hoger plan wordt gebracht.

IBM Rational Automation Framework (US)

Een uitbreidbaar framework voor krachtige automatisering

Een aanpasbaar framework met robuuste automatiseringsmogelijkheden voor een breed spectrum aan WebSphere middleware, WebLogic applicatieservers en JBoss applicatieserversystemen.

Snellere oplevering van applicaties met specifiek voor dat doel ontwikkelde services

IBM PureApplication System

Een applicatieplatformsysteem met geïntegreerde IBM expertisepatronen dat in een traditionele omgeving of een private cloud-omgeving kan werken. Specifiek ontworpen en afgestemd voor transactionele web- en databaseapplicaties.


IBM Workload Deployer (US)

Een hardwareapparaat (appliance) dat werkt met virtuele images en patronen van IBM-middleware om snel, eenvoudig en herhaaldelijk applicatieomgevingen te bouwen, te implementeren en te beheren in een private cloud.


IBM WebSphere Virtual Enterprise (US)

Virtualisatiemogelijkheden voor de applicatie-infrastructuur om enterprise-applicaties te bouwen, te beheren en uit te voeren in een SOA-omgeving.

IBM workloadpatronen

Complete stacks van IBM-software, op maat gemaakt voor een bepaald doel en specifiek gericht op het verlagen van de TCO voor tal van applicatiecategorieën.


Hypervisor-edities voor IBM-middleware

Deze hypervisor-edities bestaan uit IBM-middleware die is afgestemd om te profiteren van virtuele omgevingen.

Vereenvoudigde oplevering van cloud-applicaties met gemeenschappelijke services

IBM DB2 Hypervisor Edition (US)

Snelle implementatie en provisioning van DB2 onder ondersteunde besturingssystemen (Linux®, UNIX® en Windows®) in een private cloud-omgeving. Implementatie in elke IBM private cloud-oplossing voor een eenvoudig beheer van WebSphere-oplossingen.

Optimalisatie van de implementatie en het beheer van in-house en door derden ontwikkelde applicaties

SAP for IBM SmartCloud Entry on Power (US)

Een eenvoudige eerste stap voor het implementeren van een zelf-beheerde SAP-omgeving binnen een private cloud. Is uitgerust met een beproefde softwareconfiguratie en hardwarearchitectuur die het mogelijk maakt om snel en gemakkelijk elementaire SAP-scenario's uit te voeren, zoals:

Traditionele, private en publieke cloud-services beheren en integreren

WebSphere Cast Iron Cloud Integration (US)

Een SaaS-integratieplatform waarmee lokale applicaties en cloud-applicaties met elkaar kunnen worden verbonden, zodat er dynamische, onderling gekoppelde processen en uiterst effectieve applicatie-infrastructuren ontstaan. Harmoniseert de bedrijfsprocessen in een hybride landschap.


WebSphere DataPower Cast Iron Appliance XH40 (PDF, 117KB)

Een apparaat (appliance) dat specifiek bedoeld is voor het vereenvoudigen van de integratie van cloud-applicaties en lokale applicaties. Kan worden geïnstalleerd en beheerd binnen een lokaal datacenter. De integratie van cloud-applicaties en lokale applicaties is een kwestie van enkele dagen.


WebSphere Cast Iron Hypervisor Edition (PDF, 124KB)

Een virtuele appliance die met behulp van virtualisatietechnologie op bestaande servers kan worden geïnstalleerd. Biedt dezelfde functionaliteit als de fysieke appliance.

Word cloud-serviceprovider

Communications Service Providers (CSP's) ontwikkelen zich steeds meer in de richting van Cloud Service Sroviders. IBM’s complete platform voor CSP's stelt hen in staat om een nieuwe generatie cloud-based applicaties en services op te leveren, te beheren en te beveiligen, op een snelle en rendabele manier.

Maak uw datacenter geschikt voor cloud


Verschuif de rol van de IT en maak de IT tot een centrum voor strategische meerwaarde door verder te gaan dan virtualisatie, richting cloud service delivery. Breng gestandaardiseerde, geautomatiseerde services tot stand, die snel in gebruik kunnen worden genomen. Verbeter de performance van de infrastructuur en vergroot het inzicht in de operationele activiteiten.