IBMSmartCloudIBMSmartCloud

Primaire tabnavigatie

 

Wij zijn er om u te helpen

Voor direct contact belt u:

Geavanceerde IaaS, geschikt voor grote bedrijven


IBM Infrastructure as a Service (IaaS) bestaat uit een reeks goed beveiligde cloud-services van enterprise-klasse. IBM IaaS is gebaseerd op open standaarden en wordt ondersteund door een groot ecosysteem van partners. Voor het geavanceerde cloud-beheer en de geïntegreerde beveiliging staan de tientallen jaren ervaring van IBM garant.

IaaS voor zowel "born-on-the-cloud" als "born-on-the-enterprise" workloads
We leveren twee IaaS-omgevingen: Een zelfservice IaaS — met ingebouwde PaaS — die vooral geschikt is voor nieuwe, in de cloud ontwikkelde applicaties ("born-on-the-cloud") en flexibele ontwikkeling, en een volledig beheerde IaaS die optimaal is voor het veilig draaien van traditionele "born-on-the-enterprise" workloads (zoals SAP) in de cloud.

Wij zijn er om u te helpen

  • Voor direct contact belt u: +31(0)20 514 5162


Probeer IBM SmartCloud Services. Gratis.

Ervaar de kracht van IBM publieke cloud infrastructuur- en platformservices.

IBM SmartCloud Enterprise

Als zelfservice publieke cloud-IaaS van enterprise-klasse, met lage kosten en zonder licentievergoedingen, is SmartCloud Enterprise bij uitstek geschikt voor het op een economische manier opschalen van enterprise IT-infrastructuren en voor het versnellen van de ontwikkeling van nieuwe "born-on-the-cloud" applicaties.

SmartCloud Enterprise groeit economisch mee en voldoet aan de eisen voor agile. Deze publieke IaaS, die geschikt is voor professionele ontwikkelaars en enterprise IT, stelt u in staat om te profiteren van de nieuwste innovaties die beschikbaar zijn binnen IBM’s grote ecosysteem of cloud-partners.

Ingebouwde PaaS verbreedt de mogelijkheden van IBM IaaS

IBM SmartCloud Application Services, ons Platform as a Service (PaaS), draait bovenop SmartCloud Enterprise en maakt gebruik van de virtuele resources daarvan. Met een pakket applicatieontwikkeltools, middleware en databases draagt IBM PaaS bij aan een snelle ontwikkeling van nieuwe cloud-apps en aan de migratie van uw legacy workloads naar de cloud.

IBM SmartCloud Enterprise+

SmartCloud Enterprise+ is een volledig beheerde, uiterst veilige IaaS, geoptimaliseerd voor het draaien van "born-on-the-enterprise" productieworkloads (zoals SAP). SmartCloud Enterprise+ werkt met SLA's tot 99,9%, biedt de vele voordelen van een private cloud — zoals schaalvoordelen en keus van dedicated servers en storage — en kan flexibel worden opgeschaald.

SmartCloud Enterprise+ is beveiligd met meerdere isolatieniveaus, wordt volledig 24/7 beheerd door experts van IBM en is geoptimaliseerd voor het draaien van bedrijfskritische productieworkloads in de cloud. Enterprise IT-teams kunnen SmartCloud Enterprise+ gebruiken voor het beheren en optimaliseren van virtuele omgevingen en voor het verbreden van hun IT-infrastructuur om nieuwe kansen te grijpen in mobile, big data en analytics.

Andere IBM SmartCloud IaaS-producten

Cloud-storage

Vereenvoudig uw infrastructuur en verlaag de kosten met high-performance, schaalbare en goed beveiligde cloud-storage.

Virtuele desktop

Houd de kosten in de hand en maak goed beveiligde toegang tot bedrijfsapplicaties en -gegevens mogelijk met een virtuele desktopomgeving in de cloud.

Backup en recovery

Indexeer gegevens, doorzoeken ze, sla ze op en haal ze op terwijl u schaalbare bescherming krijgt met vereenvoudigde herstelmogelijkheden.

Managed Cloud Security

Beveilig uw informatieassets met behulp van web-based beheerde beveiligingsservices tegen aanvallen vanaf internet.

Voor organisaties die hun eigen private cloud willen bouwen, is de IBM SmartCloud Foundation-familie van geïntegreerde IBM cloud computing-oplossingen en -producten ideaal voor het bouwen en opschalen van goed beveiligde private en hybride clouds met IaaS- en PaaS-mogelijkheden.

Aanbevolen informatiebron