Strategie en verandering

Neem strategische beslissingen die u een voorsprong op de concurrentie geven, maak nieuwe bronnen met meerwaarde en vergroot uw opbrengsten.

Beschrijving

Service details

Neem strategische beslissingen die u een voorsprong op de concurrentie geven, maak nieuwe bronnen met meerwaarde en vergroot uw opbrengsten. Onze Strategy and Change Services helpen klanten bij de transformatie van hun organisatie door het vaststellen van strategische opties en het ontwikkelen van veranderingsprogramma's om deze opties te realiseren.

Tegenwoordig kunnen bedrijven niet meer overleven, laat staan bloeien, zonder diverse technologieën in te zetten voor hun lange-termijn strategie en in de dagelijkse bedrijfsvoering. En een bedrijfsstrategie kan alleen zinvol zijn en relevant blijven als daarbij expliciet rekening wordt gehouden met de manier waarop huidige en toekomstige technologieën bijdragen aan, en mogelijk een bedreiging kunnen vormen voor, verkoop-, klant- en productstrategieën. Denk daarbij aan een strategie die wordt gestuurd door technologie.

Strategy and Change (S&C) consultants van IBM werken samen met vooraanstaande bedrijven om vorm te geven aan hun toekomstige strategieën, om die strategieën operationeel te maken en om hun bedrijfsvoering te transformeren. Onze consultants op het gebied van bedrijfs-, technologie- en organisatiestrategie ontwikkelen en implementeren, in samenwerking met IBM Research en vooraanstaande wetenschappers, technologie-gestuurde strategieën bij enkele van de grootste ondernemingen ter wereld.

Als betrouwbaar adviseur voor zakelijke strategieën helpen wij klanten als volgt bij het concretiseren en plannen van hun bedrijfstransformatie, bij het versterken van hun concurrentiepositie en bij het creëren van nieuwe bronnen van economische waarde:

Een overzicht van onze Strategy & Change diensten:

Business Strategy - samen met de cliënt zoeken we naar kansen en knelpunten in de branche en bepalen we op welke manier er het beste kan worden geconcurreerd in de markt. We hebben onder meer ervaring met groeistrategie, advisering bij fusies en overnames, en channel- en marketingstrategie.

Operations Strategy - samen met de cliënt formuleren we een business model en een reeks uitvoerbare strategieën waarin technologische en bedrijfsmatige oplossingen hand in hand gaan.We hebben onder meer ervaring met Strategic Profit Improvement, Six Sigma/Performance Transformation, Innovation Management en Sales Force Effectiveness.

Organization & Change Strategy - samen met de cliënt proberen we de implementatie van nieuwe business models te versnellen via operationele processen en veranderingsprocessen. We hebben onder meer ervaring met Technology Integration, BTO Change Management, On Demand Organization Change en Culture Change.

Technology Strategy - samen met de cliënt proberen we een technologische oplossing te vinden waarmee de zakelijke doelstellingen kunnen worden gerealiseerd. We hebben onder meer ervaring met Business Value from Technology, Enterprise Architecture IT Management en IT Governance & Performance Improvement.

Plant Location International - wij helpen cliënten met het bepalen van hun wereldwijde vestingingsstrategie en het selecteren van de beste plaats voor relocatie, verwerven, uitbreiden, consolideren en afstoten van business operations over de hele wereld. Ons wereldwijde hoofdkantoor is gevestigd in Brussel, van waar uit we Europa, het Midden-Oosten, Afrika (EMEA) en Asia Pacific bedienen. Lees verder (US)

Verwante informatiebronnen

Onderzoeken, artikelen en briefs over dit onderwerp

LET OP: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Er is alleen SSI-informatie beschikbaar als JavaScript ingeschakeld is.

Wij zijn er om u te helpen

Easy ways to get the answers you need.