Security Risk Assessment

Beveiligingsrisico's opsporen en verminderen met een complete beoordeling van uw informatieassets

Beschrijving

Service details

De snelle veranderingen in de bedrijfseisen, de wet- en regelgeving en de dreigingen van hackers, spyware, malware en virussen betekenen evenzovele risico's voor uw bedrijf. Schendingen van de beveiliging en boetes voor niet-naleving kunnen uw reputatie schaden en kunnen leiden tot een verlies aan vertrouwen van klanten en aandeelhouders. Ze kunnen een negatieve impact hebben op uw marktaandeel en ze kunnen uw concurrentiepositie ondermijnen. Al deze zaken leiden al snel tot een aanzienlijk omzetverlies. Om uw bedrijf te beschermen, kunt u het beste een robuust en aanpasbaar framework opzetten. Een framework waarin de bedrijfsrisico's worden gekwalificeerd en gekwantificeerd en waarin de risico's worden afgewogen tegen de doelstellingen. Zodat u efficiënt en vol vertrouwen zaken kunt doen. Nu en in de toekomst.

Security Risk Assessment van IBM Security Services kan helpen bij het uitvoeren van een complete assessment van de zwakke plekken in uw beveiliging. Onze ervaren IBM Security Services-consultants hanteren een beproefde methodiek en maken gebruik van toonaangevende risicomanagementsoftware van Modulo Security. Hun innovatieve aanpak richt zich op het leveren van een geconsolideerd beeld van de bedrijfsrisico's die het gevolg zijn van zwakke plekken in de informatiebeveiliging van uw processen, uw organisatie en uw IT-infrastructuur. Op basis van dat beeld kunt u de beveiligingsrisico's op alle niveaus in uw bedrijf aanpakken.

Belangrijkste kenmerken

Verwante informatiebronnen

Onderzoeken, artikelen en briefs over dit onderwerp

LET OP: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Er is alleen SSI-informatie beschikbaar als JavaScript ingeschakeld is.

Wij zijn er om u te helpen

Easy ways to get the answers you need.