Het financiële plaatje van IT-risico en reputatie

Achterhaal wat uw volgende IT-faling kan gaan kosten aan uw bedrijf

Een prijskaartje hangen aan reputatieschade - en waarde hechten aan IT risicomanagement

Vorige IBM onderzoeken stelden zonder enige twijfel een verband vast tussen IT-risico’s en de reputatie van een organisatie. In ons laatste onderzoek ondervroegen we meer dan 2.300 professionals in bedrijfscontinuïteit en IT security over de financiële gevolgen van IT-mislukkingen.

Dit grensverleggend onderzoek, gesponserd door IBM, werd in alle onafhankelijkheid uitgevoerd door het Ponemon Insitute. Het onthult de belangrijkste IT-dreigingen voor reputatie en stelt de kosten vast van IT-gebeurtenissen die de business zouden kunnen verstoren.

Registreer u nu om een exemplaar van het onderzoek te downloaden. Hierin krijgt u praktisch advies over hoe u een op feiten gebaseerde business case kunt opbouwen voor bedrijfscontinuïteit en IT-security investeringen.Lees het standpunt van IBM over dit kritische onderzoek uitgevoerd door Ponemon Institute


Gevolgen van de
“IBM Global Study on the
Economic Impact of IT Risk”

Bevindingen van de
“IBM Global Study on the
Economic Impact of IT Risk”

Kom erachter waar uw organisatie staat, vergeleken met benchmarks uit de ‘Global Reputation Risk and IT Study’

De IBM Reputation Risk Index kan uw helpen een meer proactieve aanpak te creëren voor het identificeren van potentiële risico’s. Je ontvangt een algemene score, breakout scores van belangrijke aandachtsgebieden, vergelijkingen met andere bedrijven in uw industrie en land en gepersonaliseerde begeleiding om de positie van uw IT risico beheer te verbeteren.

Bekijk de perspectieven van de CIO’s en de industrie

De 2012 studie omvatte voor 42% executives op C-level. Een interessante markering is dat – vergeleken met elkaar en de ondervraagden in het algemeen – CEO’s, CIO’s en CFO’s vaak wijd uiteenlopende meningen hebben over het effect die IT risico’s kunnen hebben op de reputatie van hun bedrijf en reputatie beheer.

Ontdek industriele perspectieven over reputatie en imago risico in de bank-, verzekering-, energie en nutsbedrijf-industrieën.

Ik ben hier om u van dienst te zijnBereidt u voor om een gesprek te voeren over de bedrijfskost van IT-risico’s

Inzicht in economische aspecten van de IT-risico en reputatie

Risky Business Webinar

Luister naar oprichter en voorzitter Larry Ponemon over waarom een doeltreffend IT-risicobeheer één van de meest kritische investeringen is die een organisatie kan maken


Managing risk, security and compliance

Manage reputational risk with security

Manage reputational risk with business resiliency

Manage reputational risk with technical support services


Smarter Continuity and Resiliency

Smarter Continuity and Resiliency
Leer hier meer (US)

Wilt u meer weten over reputatierisico?

Bekijk deze infografiek en registreer u om de presentatie te kunnen downloaden die u kunt gebruiken tijdens besprekingen over reputatierisico in u onderneming.

Leer hier meer (US)

Onderzoek naar reputatierisico en IT uit 2012

Lees hier het ‘IBM Global Reputational Risk and IT Study’ rapport voor een gedetailleerde analyse van de onderzoeksresultaten.

Download nu

Risico-onderzoek

Registreer u nu om een interactieve online versie van het ‘IBM Global Business Resilience and Risk’ onderzoek uit 2011 te bekijken.

Download nu

Risico onderzoek uit 2010

Download hier het eerste onderzoek, genaamd ‘IBM Global IT Risk Study’ uit de reeks van IT-risico onderzoeken.