Végfelhasználói szolgáltatások

Segítsen a végfelhasználóknak az eredményesebbé válásban és a helytől és időtől független együttműködésben.

Áttekintés

Service details

Az IBM támogatja és optimalizálja az ön teljes végfelhasználói környezetét, beleértve a platformokat, eszközöket és végfelhasználói ismereteket. Segítséget nyújtunk a végfelhasználói termelékenység és elégedettség javításában, ehhez biztosítjuk, hogy a dolgozók hozzáférjenek az alkalmazásokhoz és a szükséges információkhoz Ha megvan a hatékony végfelhasználói szolgáltatási program, cégének informatikai szakemberei nagyobb üzleti célokra összpontosíthatnak.

Egyszerűsített szolgáltatási ajánlatok

Az IBM a technológia életciklusának bármely fázisába bevonható, az értékeléstől és tervezéstől a megvalósításig és támogatásig.

Amit kínálunk

Szolgáltatásaink azokat a kulcsfontosságú funkciókat célozzák meg, amelyek ellátása az informatikai szakemberek feladata:

Szaktanácsadás a globális termelékenység javításához

Az IBM a végfelhasználóknak nyújtott szolgáltatások vezető nemzetközi vállalata, rendelkezik minden olyan erőforrással, amely lehetővé teszi közel négymillió végfelhasználói eszköz közvetlen támogatását. Ha tehát globális szinten javítani kell a végfelhasználói termelékenységet és hatékonyságot, mi átfogó, a teljes folyamatot lefedő, az adott szükségletekre szabott megoldást biztosítunk.

IBM Rochester Customer Solution Center

Az IBM Rochester Customer Solution Center egyedi igényekre szabott integrációs szolgáltatásokat biztosít. A központ megfelelő felszereltséggel rendelkezik ahhoz, hogy az ön igényeit kielégítő szolgáltatásokat nyújtson. Az IBM Rochester CSC kezeli a készletet, testre szabja és konfigurálja a hardvereket / szoftvereket, teszteli, egységesíti és kiszállítja az IBM és OEM berendezéseket.

Kapcsolódó anyagok

A témával kapcsolatos tanulmányok, cikkek és tájékoztatók olvasása

Jegyzetel: Van kapcsolva a JavaScript a böngészőjében. SSI információ csak akkor érhető el, ha a JavaScript engedélyezve van.

Itt vagyunk, hogy segítsünk!

Lépjen kapcsolatba velünk!