Üzletmenet-folytonosság és helyreállíthatóság

Bármi történjen is végezze folyamatosan üzleti tevékenységét és szerezze meg a katasztrófák utáni helyreállításhoz szükséges ismereteket.

Áttekintés

Az üzletmenet-folytonosság az üzleti siker elengedhetetlen feltétele. A mai összekapcsolt világban a vállalat tevékenységének gyakorlatilag minden aspektusa ki van téve a munkavégzést megszakító eseményeknek. A folytonosság biztosítása így olyan üggyé vált, amely messze túlmutat az informatikán. Mivel az üzletmenetet fenyegető jelenségek száma egyre növekszik, az üzletmenet-folytonosság legrosszabb esetekre kötött „biztosítás” szemlélet sajnálatos módon idejétmúlttá vált.

Miként határozza meg azonban ön a vállalkozása számára alkalmas folytonossági és helyreállíthatósági követelményeket? Hogyan fogalmazza meg a kritikus üzleti és informatikai prioritásokat, illetve miként és integrálja azokat egy mindenre kiterjedő folytonossági programra? Hol kezdje?

Az IBM üzletmenet-folytonossági és helyreállíthatósági szolgáltatásai segítséget nyújtanak a tervezésben és a kialakításban, a megvalósításban és a működtetésben.

Mindenre kiterjedő szolgáltatások az IBM-től

Szolgáltatásaink sokkal többet nyújtanak a hagyományos katasztrófaelhárításnál. Segítünk a cégeknek abban, hogy beépítsék a helyreállíthatóságot az üzletmenet minden rétegébe úgy, hogy előre meghatározzuk egy sor fenyegetés lehetséges hatását. Az IBM üzletmenet-folytonosságra szakosodott munkatársai három olyan fenyegetéstípust határoztak meg, amelyekkel foglalkozni kell egy folytonossági programban. Átfogó kínálatunk mindhárom kategóriára kiterjed, így megoldásaink lehetnek üzletmenet-központúak, adatközpontúak, eseményközpontúak.

Üzletmenet-központú szolgáltatások Adatközpontú szolgáltatások Eseményközpontú szolgáltatások
Olyan szolgáltatások, amelyek segítenek önnek kidolgozni egy üzletmenet-folytonossági tervet, amely összhangban van az adott vállalkozás kockázatviselő képességével és figyelembe veszi az üzleti igényeket. Olyan szolgáltatások, amelyek segítséget nyújtanak önnek a kulcsfontosságú adatok prioritássorrendjének felállításában, továbbá biztosítják a vállalkozás infrastruktúrájának folyamatos elérhetőségét. Olyan szolgáltatások, amelyek segítenek önnek a katasztrófatervekben rendszerint jelentkező hiányosságok kiküszöbölésében, a dolgozók, a folyamatok és a rendszerek mielőbbi helyreállítása érdekében.

Forduljon hozzánk, ha meg szeretné tudni, hogy miként lehet integrálni a helyreállíthatóságot az üzletmenetbe

Az üzletmenet egyre összetettebbé és egymással összekapcsoltabbá válik, ennek megfelelően a munkavégzést megszakító eseményekkel kapcsolatos kockázatok és költségek messze túlmutatnak az informatikán, és az üzleti folyamatok minden aspektusát érintik. Forduljon hozzánk, ha szeretné megtudni, hogy egy világszínvonalú, teljes mértékben integrált megoldás miként biztosíthatja a folytonosságot vállalatának minden egyes rétegében.

Amit ajánlunk

 • #

  Hatósági szabályok betartásával kapcsolatos szolgáltatások

  Tegyen szert objektív, iparág-specifikus iránymutatásra a szabálykövetés kockázataira vonatkozóan, miközben felkészül és reagál a változó szabályozási háttérre.

 • #

  High availability services (Magas szintű elérhetőségi szolgáltatások)

  Csökkentse a leállási időt és helyreállítási költségeket egy olyan infrastruktúra tervezésével, létrehozásával és működtetésével, amely támogatja a folyamatos hozzáférést az üzleti folyamatokhoz, informatikai rendszerekhez és hálózatokhoz.

 • #

  Információvédelmi szolgáltatások

  Válasszon a megbízható, az iparágban vezetőnek számító adatvédelmi szolgáltatások közül, melyek célja az üzletmenet-folytonosság, a katasztrófaelhárítás és a hatósági előírások betartásának biztosítása jutányos áron.

 • #

  Krízismenedzsment szolgáltatások

  Minimalizálja a kisebbtől a katasztrofálisig terjedő, váratlan események hatását a krízismenedzsment szolgáltatások segítségével, a dolgozók, a kommunikáció és az infrastruktúra támogatása érdekében.

 • #

  Üzletmenet-folytonossági szolgáltatások

  Keresse meg és pótolja jelenlegi üzletfolytonossági stratégiájának hiányosságait az üzleti szükségletekkel, költségvetésekkel és kiváló gyakorlatokkal összhangba hozott, robusztus folytonossági programmal.

 • #

  Vészhelyzeti tervkészítés értékelése

  Minden egyes katasztrófa egyre nagyobb veszélyt jelent az ön cége számára. Az IBM független elemzést készít válságkezelő képességéről (például influenza járvány esetén), annak érdekében, hogy segítséget nyújthasson a hiányosságok feltárásában és a kockázatokat csökkentő akciótervek kidolgozásában.