Szerver szolgáltatások

Rugalmas szerverinfrastruktúra összeállítása, optimalizálása és kezelése
kiszolgálószolgáltatásaink segítségével

Állítsa össze, optimalizálja és felügyelje rugalmas kiszolgálóinfrastruktúráját a mi kiszolgálószolgáltatásainkkal

Az üzleti és az informatikával szemben támasztott követelmények gyorsabban nőnek, mint valaha. A szervezetnek hatékony szoftverkörnyezetre van szüksége, amelyet a megváltozott üzleti igényekhez lehet alakítani. Az IBM kiszolgálószolgáltatások a számítástechnikai környezet optimalizálásának segítésére lett kifejlesztve. Ha optimalizálva van az infrastruktúra, pontosabban tudja kezelni az üzleti, működési és a termékinnovációval kapcsolatos célkitűzéseket. Az IBM kiszolgálószolgáltatások segíthet a szervezetnek felgyorsítani az új technikák alkalmazását a termelékenység növelése, a teljes tulajdonlási költségek csökkentése és a mindennapi követelmények hatékonyabb kezelése érdekében. Ezenkívül szakképzett kiszolgáló-szakemberek szakértelmét kínálja, így saját szakemberei más fontos tevékenységekre összpontosíthatnak.

Hogyan segíthetünk?

 • Optimize, virtualize and enable cloud

  Optimalizálás, virtualizálás és a felhő engedélyezése

  A rendszer kihasználtságát javító, csúcstechnikát képviselő kiszolgáló- és felhőalapú megoldások előnyeinek kihasználásának segítése érdekében csökkentse informatikai infrastruktúrájának összetettségét a teljesítmény javítása, a költségek csökkentése és az alkalmazkodóképesség növelése érdekében, hogy elősegítse az üzleti növekedést.

 • Manage and take control of your server environment more effectively

  Kezelje és felügyelje kiszolgálókörnyezetét hatékonyabban

  Biztosítja a kiszolgálókörnyezet kezelésének optimalizálásához szükséges képzettséget, szakértelmet, folyamatokat, eszközöket és módszereket - jelentős kezdeti beruházások nélkül.

 • Build a robust server environment

  Építsen hatékony kiszolgálókörnyezetet

  IBM-kiszolgálókhoz és nem IBM-kiszolgálótermékekhez. Az IBM segít lerövidíteni az új kiszolgálók és szoftverek tervezéséhez, megvalósításához és használatbavételéhez szükséges időt, így gyorsabban alkalmazhatja az új technikai megoldásokat, és javíthatja a végfelhasználóinak nyújtott szolgáltatások színvonalát.

Ajánlatunk

Service product services for Linux

IBM Server Product Services for Linux - szolgáltatások Linux szervertermékekhez

Linux installációk hatékonyabb, gazdaságosabb tervezése, telepítése és konfigurálása, minimális kockázat mellett.

Server product services for Microsoft

IBM Server Product Services for Microsoft - szolgáltatások Microsoft szervertermékekhez

A Microsoft® környezet előnyeinek gyorsabb és gazdaságosabb hasznosítása teljes körű megoldásokkal -úgymint felmérés, tervezés, modellezés és implementáció-, melyek a Microsoft szervertermékek széles skáláját foglalják magukban.

Server product services for system i

IBM Server Product Services for System i

Az IBM System i™ szerverek és kapcsolódó szoftverek gyors, hatékony telepítése, a lehető legkevesebb potenciális üzemkiesés és a folyamatos működést veszélyeztető kockázat mellett.

Server product services for Power Systems

IBM Server Product Services for System p

Az IBM System p™ terméktechnológia bevezetése rugalmas, hozzáférhető és adaptálható számítástechnikai környezetet teremt az élvonalbeli növekedés támogatásához.

Implementation services for Flex System

IBM Server Product Services for System x

Az IBM System x™ terméktechnológia bevezetése rugalmas, hozzáférhető és adaptálható számítástechnikai környezetet teremt az élvonalbeli növekedés támogatásához.

Server product services for system z

IBM Server Product Services for System z

Az IBM System z™ terméktechnológia bevezetése rugalmas, hozzáférhető és adaptálható számítástechnikai környezetet teremt az élvonalbeli növekedés támogatásához.

Server product services for Power Systems

IBM Services for non-IBM Server Products - szolgáltatások nem-IBM szerverekhez

A nem-IBM szerverek implementációinak még jobb hasznosítása objektív szakértői segítség igénybevételével egy minden igényt kielégítő szerverplatform kiértékeléséhez, megtervezéséhez, implementálásához és felügyeletéhez.

Kapcsolódó anyagok

A témával kapcsolatos tanulmányok, cikkek és tájékoztatók olvasása

Jegyzetel: Van kapcsolva a JavaScript a böngészőjében. SSI információ csak akkor érhető el, ha a JavaScript engedélyezve van.

Itt vagyunk, hogy segítsünk!

Lépjen kapcsolatba velünk!