Jobban szervezett adatközpontok


Tekintse meg, hogyan alakíthatja át adatközpont-infrastruktúráját
Tekintse meg a 3D-s videót (US)

IBM is a leader in analytics-based services. This interactive tool show how your data centre may benefit. Start now  (US).IBM is a leader in analytics-based services. This interactive tool show how your data centre may benefit. Start now  (US).

Az informatikai követelmények folyamatosan nőnek. A költségvetések ugyanakkor nem változnak, és az informatikai kiadások 70%-át a már meglevő adatközpont-környezet üzemeltetése emészti fel. A jobban szervezett adatközpontok ugyanakkor gyorsabban reagálnak a változásokra, s csökkenő működési költségeket eredményeznek. Ez azért történik így, mert az új, elemzésre épülő szolgáltatások mélyebb bepillantást nyújtanak az adatközpontok működésébe és lehetővé teszik az aktív megfigyelést és kezelést a folyamatos tökéletesítés érdekében. A lényeg: az elemzés a legjobb eszköz az adatközpontok üzemeltetésének javítására.

A kinyert információk cselekvéssé alakításával az elemzésre épülő szolgáltatások a következőkkel segíthetik Önt:

IBM Data Center Study Data Center Operational Efficiency Self-Assessment Take the five minute self-assessment to identify areas where you can improve operational efficiency across your data center infrastructure. The IBM Data Center Study found that highly efficient data centers allocate 50% more of their IT budget to new projects. Yet only 21% of companies surveyed are operating at this highly efficient level. You'll get to compare your results to over 300 study participants from a worldwide and regional perspective, plus receive recommendations on areas for improvement. Végezze el 5 perces felmérésünket! (US)

Milyen hatékony az ön Adatközpontja?

Keressen minket!

Kallos Arthur

IDC

Ismerje meg, hogyan oldhatja meg hatékonyan az adatközpontokkal kapcsolatos problémákat

Az IBM és az NFL - mindenki számára előnyös informatikai partnerség

Válasszon kezdőpontot

  • Megoldások értékelése

    A tájékoztató anyagban (A jobban szervezett adatközponti szolgáltatások értéke(PDF, 373 kB)) az IDC áttekintést nyújt arról, hogy az informatikai szervezetek hogyan tudják optimalizálni az adatközpontjaikat úgy, a jelenben értéket nyerjenek ki, miközben megteremtik a későbbi informatikai innováció alapjait. A tájékoztató anyag lefedi az ésszerűsítés, a konszolidálás, a virtualizálás és a felhőalapú számítástechnika témáját.

  • Tekintse meg, mit tettek a többiek

    Az Xcel Energy költségtakarékos, nagy teljesítmény sűrűségű zónákkal ellátott adatközponttal támogatja a környezetvédelmi törekvéseket. Egy lassan elavulttá váló és korlátozott lehetőségű adatközpont-kialakítással rendelkező energiaszolgáltató az adatközpont újratervezését nem igénylő, nagy hatékonyságú hűtési megoldást keres az adatközponti rendszereinek megújítására. Olvassa el, hogyan (PDF, 146 kB).

Közvetítő szoftver

Optimalizálja közvetítő szoftvereit érintő befektetéseit az üzleti hatékonyság javítása érdekében

Szerver

Építsen és üzemeltessen dinamikus és optimalizált infrastruktúrát, amely szerverszolgáltatásaink megoldáskészletével támogatja az üzleti-, üzemeltetési- és termékinnovációt

Tárolás és adatok

Az első lépés a hatékony informatikai infrastruktúra felé

Telephely és létesítmények

Tervezzen és építsen rugalmas, költséghatékony és energiatakarékos adatközpontokat és létesítményeket

Adathálózat üzemeltetés

Tervezzen, valósítson meg és kezeljen integrált kommunikációs és hálózati környezeteket a jobb együttműködés, üzleti rugalmasság és növekedés érdekében

Számítási felhő

A technológia szolgáltatásként történő rendszerbe állításával csak azokhoz az erőforrásokhoz biztosít hozzáférést a felhasználóknak, amelyekre egy adott feladat végrehajtásához szükségük van.