Szolgáltatások a megtakarítások melletti növekedésért

Segítségünkkel megfelelhet az árak kihívásának

IT közmű IBM módra

Villany, telefon, víz, IT
Managed Services webkonferencia 2012. 06. 07.


Egyre többet kell nyújtania - egyre kevesebb felhasználással?


Szolgáltatások
katalógus


Mit tesznek
a többiek?


A feladata világos. Hogy tartja féken a költségeket, kezeli a kockázatot és teszi lehetővé az üzleti növekedést egyidejűleg? Az IBM segít.

A hatékonyság továbbra is elsődleges szempont, azonban a kockázatkezelés és az innováció — különösen a munkavállalókat és az ügyfeleket kiszolgáló mobil technológiák kiterjedt használatát illető - támogatása is kiemelt fontosságúvá vált.

IBM Szolgáltatások a megtakarítások melletti növekedésért
A megoldáskészletünk segít a pillanatnyi pénzmegtakarítás és a tevékenység közötti egyensúly megőrzéséhez szükséges működési rugalmasság biztosításában, amely a gazdaság javulásakor az új lehetőségek azonnali megragadását lehetővé teszi. Az IBM segít a költségek csökkentésében, miközben az Ön számára lehetővé teszi a következőket:

 • Az informatikai infrastruktúra optimalizálása
 • A termelékenység javítása rugalmas munkakörnyezet és felhőkörnyezet révén
 • Az információtechnológiai kockázatok mérséklése

Mindehhez az IBM olyan robusztus és rugalmas kézbesítési lehetőségeket biztosít, amelyek a felhasználó egyedi igényeinek megfelelően testre szabhatóak és lerövidítik a megtérülési időt. A szolgáltatásaink célja, hogy megtakarításokhoz és rövidtávú megtérüléshez segítse a felhasználót, miközben felkészíti az infrastruktúráját az üzleti növekedésre és az innovációra. Konzultáljon ezekről egy megtakarítási és növekedési területen jártas IBM szakemberrel.


A lehetőségek kiaknázása

 • Az IT optimalizálása

  A vállalatok legtöbbje az IT költségvetésének 70%-át a meglévő infrastruktúra működtetésére és fenntartására fordítja és csak keveset szán új kezdeményezésekre. Nekünk jobb ötletünk van.

 • Rugalmas munkakörnyezet létesítése

  Biztosítsa munkatársainak a vállalati adatok biztonságos, bármikor/bárhonnan működő elérhetőségét, akár 30%-kal csökkentett költségek mellett.

 • Kockázatenyhítés

  Segítünk abban, hogy vállalkozását és hírnevét megvédjük a katasztrófától. A működésének fenntartása mellett takarítsa meg az adatvédelmi költségeinek akár 40%-át.


Itt vagyunk, hogy segítsünk!

Lépjen kapcsolatba velünk!

Adatközpont
egyszerűsítése

Ahhoz, hogy könnyebben tudja rangsorolni a 2011. évi adatközpont- és IT-ráfordításait, gondolja át, amit más ügyfeleink mondtak a Gartner Research munkatársainak.

Innováció a felhőkörnyezet alkalmazásával (US)

Gondolja újra az információtechnológiát és ruházza fel vállalkozását egy olyan új modellel, amely IT és üzleti szolgáltatások igénybe vételén és biztosításán alapul.

Informatikai vezető: irányítás és innováció

Tartson lépést az informatikai vezetők meglátásával és tanulmányával.

Gazdasági vezető: irányítás és innováció

Fedezze fel az üzleti intelligencia és elemzés jövőbeli lehetőségeit!