Köztes szolgáltatások

A köztes szoftverekre fordított befektetések
optimalizálása a magasabb hatékonyságra
és értékre

A köztes szoftverek megvalósítása és kezelése bonyolult és költséges lehet. Az alkalmazások és szoftverek integrációjától a szolgáltatásmenedzsment megvalósításán keresztül a felhőalapú rendszerek telepítéséig a megfelelő emberekre, folyamatokra és eszközökre van szükség. Az IBM köztesszoftver-szolgáltatásai felölelik az IT-infrastruktúra integrációját, a költségek felügyeletét és a rugalmasságot — melyeket mind az Ön üzleti céljainak gyorsabb, alacsonyabb költségek és gyorsabb befektetésmegtérülés melletti eléréséhez terveztek. A köztesszoftver-szolgáltatások teljes életciklusának kezeléséhez kínálunk szakértelmet, hardver- és szoftvereszközöket, illetve tervezési és kivitelezési képességeket világszerte.

Gondolja újra IT-szolgáltatásait

A privát felhővel az informatikai munkaterhelés agilisen és hatékonyan kezelhető. Ezzel egyidejűleg a privát felhő szolgáltatói szintű platformként is működhet, így felhőalapú szolgáltatások értékesítésével bővítheti portfólióját, új lehetőségeket és bevételi forrásokat feltárva.

Amit mi ajánlunk

Kapcsolódó anyagok

A témával kapcsolatos tanulmányok, cikkek és tájékoztatók olvasása

Jegyzetel: Van kapcsolva a JavaScript a böngészőjében. SSI információ csak akkor érhető el, ha a JavaScript engedélyezve van.

Itt vagyunk, hogy segítsünk!

Lépjen kapcsolatba velünk!

SolveDirect Demo

ITIL alapú Servicedesk megoldás havidíjas konstrukcióban elérhető áron - próbálja ki ingyenesen az IBM és a Solvedirect alkalmazását.