Kiszervezés

Az üzleti folyamatokkal, alkalmazásokkal és IT infrastruktúrával kapcsolatos kiszervezési szolgáltatások célja a vállalkozásának racionalizálása.

Áttekintés

Service details

Az IT szükségleteinek IBM felé történő kiszervezése lehetővé teszi, hogy a stratégiai irányításra összpontosítson, miközben az IBM-re hárul az idejének nagy részét lefoglaló napi műveletek kezelése. Gondolja meg, hogy az IBM mennyire széles körű szakértelemmel és tapasztalatokkal rendelkezik üzleti folyamatok, alkalmazások és IT infrastruktúrák kezelése terén.

Az ágazatspecifikus üzleti folyamatoknak 7 * 24 órás elérhetősége biztosított. Ha a vállalat új üzleti szolgáltatásokat kíván gyorsan és gazdaságosan elérni, erre megoldást kínálhatnak az IBM által hosztolt üzleti folyamatok. Az IBM egyike a legsokoldalúbb alkalmazás-hosztolási lehetőségeket nyújtó vállalatoknak az ágazatban - az alapvető támogatástól a globális bevezetésekig.

Az IBM számára történő kiszervezéssel olyan élvonalbeli üzleti alkalmazások előnyeit tudja kiaknázni, melyekkel lerövidülhet a piaci bevezetések időtartama, illetve a vevők elégedettsége fokozható a szokásos infrastrukturális költségek nélkül - illetve elkerülve a folyamatos megvalósításokkal és igazgatással járó fejfájást.

Kapcsolódó anyagok

A témával kapcsolatos tanulmányok, cikkek és tájékoztatók olvasása

Jegyzetel: Van kapcsolva a JavaScript a böngészőjében. SSI információ csak akkor érhető el, ha a JavaScript engedélyezve van.

Itt vagyunk, hogy segítsünk!

Lépjen kapcsolatba velünk!