Integrált kommunikációs szolgáltatások

Az együttműködést, az üzleti rugalmasságot, valamint a növekedést elősegítő integrált kommunikációs és hálózati környezetek tervezése, megvalósítása és kezelése

A kommunikáció és a hálózatok fejlesztése az üzleti tevékenység helytől és időtől független, számos eszközt és kommunikációs csatornát alkalmazó folytatásának lehetőségét biztosítva szinte határtalan lehetőségeket kínál a versenyelőny eléréséhez a modern szervezetek számára.

Az üzleti szervezetek számára lehetővé válik új, innovatív üzleti modellek kialakítása és támogatása – a fejlett együttműködési környezetektől az önkiszolgáló ügyfélszolgálaton át a mobil munkaerő támogatásáig. A kezdés azonban sokszor nehéz lehet. Vállalatán belül bizonyára számos, az alábbiakhoz hasonló kérdés felmerül:

Az integrált kommunikációs szolgáltatások célja az Ön kommunikációs és hálózati környezeteinek bármikor és bárhol elérhető üzleti kommunikáció biztosítására optimalizált tervezése, megvalósítása és kezelése. E szolgáltatásokat úgy terveztük, hogy biztosítsák az Ön számára a kulcsfontosságú hálózati környezetek támogatását, és az üzleti innováció révén vállalkozása számára teret biztosítsanak jelentős versenyelőny megszerzésére.

Az integrált kommunikációs szolgáltatások az alábbiakhoz nyújthat segítséget:

Az integrált kommunikációs szolgáltatások egyesítik az IBM informatikai és üzleti megoldások terén szerzett szakértelmét, bevált módszertanát, magasan képzett globális erőforrásait, iparágvezető kezelőplatformjait és -folyamatait, valamint stratégiai partnerkapcsolatait más iparágvezetőkkel, és így segítenek Önnek olyan integrált kommunikációs környezetet kiépíteni, mely növeli vállalkozása rugalmasságát, illetve biztosítja növekedését.

Ajánlatunk

Communications service provider network infrastructure services

Az IBM hálózati stratégia és optimalizációs szolgáltatásai

Ötleteket adunk, hogyan fejleszthető tovább a hálózati és kommunikációs környezet a hálózat és az alkalmazások teljesítményének ugrásszerű növelésével, az üzemeltetési költségek csökkentésével, valamint a hálózat problémáinak proaktív kezelésével.

Converged communications services

Convergált kommunikációs szolgáltatások

A kommunikáció lehetőségének megteremtése bármikor, bárhonnan, és az üzemeltetés rugalmasságának, hatékonyságának javítása egy olyan integrált kommunikációs rendszer kiépítésével, amely IP hálózaton futtatható.

Mobility and wireless services

Hálózat integrált szolgáltatások

Csökkentse a hálózatbővítés vagy a frissítések kockázatát azzal, hogy egyetlen forrásra támaszkodik egy kulcsrakész hálózati megoldás minden szükséges komponensének felépítéséhez, megtervezéséhez, integrálásához és telepítéséhez!

 

Hálózat menedzselt szolgáltatások

Tervezési, integrációs és menedzsment szolgáltatások rugalmas, robusztus és reziliens hálózati infrastruktúrát igénylő ügyfeleink számára

Network integration services

Mobilitás és wireless szolgáltatások

Olyan vezeték nélküli infrastruktúra telepítése és felügyelete, amely támogatja az adat-, hang- és video-alkalmazásokat, miközben hozzáférést biztosít az információkhoz, csökkenti a telekommunikációs költségeket és megfelel a biztonsági követelményeknek.

RFID services

RFID szolgáltatások

Integrálja a valós idejű adatkinyerést a legfontosabb üzleti folyamatokkal az RFID technológia segítségével!

Telecom expense management services

Távközlési kiadáskezelési szolgáltatások

Tartsa kézben távközlési infrastruktúráját a hang-, adat- és drót nélküli távközlési és hálózati berendezéseinek előrelátó menedzselésével.

Kapcsolódó anyagok

A témával kapcsolatos tanulmányok, cikkek és tájékoztatók olvasása

Jegyzetel: Van kapcsolva a JavaScript a böngészőjében. SSI információ csak akkor érhető el, ha a JavaScript engedélyezve van.

Itt vagyunk, hogy segítsünk!

Lépjen kapcsolatba velünk!

NA IBM felhőalapú számítástechnikai virtuális eligazító központ

A felhő használatára történő átállást akadályozó legfontosabb tényezők kiiktatása – virtuális vitafórum