IT-stratégiai és -tervezési
szolgáltatások

Az infrastruktúrát optimalizáló és az üzleti célokhoz
igazodó IT-stratégia kialakítása

Az üzleti igények szükségessé teszik az alapvető IT-infrastruktúra átértékelését, és a továbblépést egy összekapcsolt, jobban működő infrastruktúra irányába. Az IBM IT-stratégiai és -tervezési tanácsadási szolgáltatásai segítségével olyan stratégiai ütemtervet alakíthat ki, mely összehangolja az IT-stratégiát és az üzleti prioritásokat. A hatékony IT-stratégia a következőket teszi lehetővé:

Tanácsadóink szinte minden területen és iparágban nagy szakértelemmel rendelkeznek. Az idők próbáját kiállt módszerek alkalmazásával segítik az Ön vállalkozása számára megfelelő IT-stratégia kialakítását.

Ajánlatunk

#

IBM IT Transformation and Optimization Consulting Services - transzformációs és optimalizációs tanácsadás

A meglévő informatikai környezet értékelése és optimalizálása a működés hatékonyságának növelése, a költségek csökkentése, az új funkciók gyors és egyszerű integrálása valamint az üzleti és informatikai célok jobb összehangolása érdekében.

#

IBM SOA Infrastructure Consulting Services - SOA-infrastruktúra tanácsadás

Szolgáltatás-orientált architektúra (SOA) kialakítása az alkalmazásfejlesztés felgyorsítása, új technológiák tesztelése és bevezetése, valamint a meglévő IT-infrastruktúra, alkalmazások és üzleti folyamatok értékének további növelése érdekében

#

IT management consulting services

Kiváló iparágvezető módszerek, workshopok és eszközök állnak rendelkezésre az informatikai eszközök, beruházások és prioritások avatott kezeléséhez, a vállalat általános igényeinek és céljainak támogatásához.

Kapcsolódó anyagok

A témával kapcsolatos tanulmányok, cikkek és tájékoztatók olvasása

Jegyzetel: Van kapcsolva a JavaScript a böngészőjében. SSI információ csak akkor érhető el, ha a JavaScript engedélyezve van.

Itt vagyunk, hogy segítsünk!

Lépjen kapcsolatba velünk!