Tárolás és
adat-szolgáltatások

Első lépés a hatékony információs
infrastruktúra felé

Egyszerűsítse a tárolást és az adatkezelést az IBM professzionális szolgáltatásaival

Az adatmennyiség folyamatos növekedésével előfordulhat, hogy vállalatának segítségre van szüksége az adatok tárolásához és kezeléséhez a hatékony döntéshozatal érdekében. Az IBM olyan tárolási és adatszolgáltatásokat kínál, amelyek segíthetnek megoldást találni tárolási infrastruktúrára vonatkozó igényeire, beleértve a felmérést, a tervezést, a megvalósítás és a kezelést. Tárolási szakértelmünk, hosszú alkalmazásban tökéletesített eljárásaink és hatékony eszközeink lehetőséget nyújtanak jelenlegi és jövőbeli tárolási és adatkövetelményei támogatására úgy, hogy közben segítünk a jobb üzleti teljesítmény elérésében.

Hatékonyabb tárolási és adatszolgáltatásokkal járulhatunk hozzá a vállalat növekedéséhez és az innovációhoz. Számos funkciót felvonultató szolgáltatásaink segítséget nyújtanak tárolási szükségletei teljesítéséhez azzal, hogy megelőző jellegű, jól szervezett megközelítést alkalmazunk tárolási és adatkörnyezetével kapcsolatban. Használja ki a hatékony tárolási és információs infrastruktúra előnyeit, amelyet tárolási és adatkörnyezete kezelésének leegyszerűsítése tesz lehetővé. Szolgáltatásainkkal pontosan áttekintheti, hogyan használja vállalata a létező tárolási erőforrásokat.

Erőteljes és ellenálló tárolóinfrastruktúrát biztosíthatunk, illetve segíthetünk a kulcsfontosságú adatok értékének növelésében a tárolási kockázatok jelentős csökkentésével.

Ajánlatunk

#

Adattárolási és adatkezelési menedzselt szolgáltatások

Használja fel egy olyan szolgáltató szaktudását és előintegrált adattárolási és adatkezelési megoldásait, amely az ön megbízásából képes menedzselni vállalkozása adatkörnyezetét.

#

Data Management Services

Hatékony technikák és olyan IT-infrastruktúra kialakítása, amely lehetővé teszi a hozzáférést a szükséges adatokhoz, biztosítja a rendelkezésre állást, a migrációt és a mobilitást - támogatva az üzletmenet változásait és a vállalati növekedést.

#

Implementációs szolgáltatások a szalagos tárolórendszerekhez

Használja ki időben és eredményesen az IBM szalagmeghajtós termékeit, hogy szervezete számára mielőbb megtérüljenek a befektetések és egyéb előnyök is keletkezzenek.

#

Information Lifecycle Management Services - információéletciklus-kezelés

Megfelelő tárolási infrastruktúra létrehozása az információk hatékonyabb kezeléséhez-a létrehozástól a selejtezésig-a növekvő adatmennyiség befogadása, a tartalom kezelése, a megfelelőségi követelmények teljesítése és a tárolási költségek kézben tartása mellett.

#

Storage and Data Product Services - adattároló és adatkezelő termékek

Az adattároló hardverekkel és szoftverekkel, valamint az adatmigrációval összefüggő folyamatok felgyorsítása és azok kockázatának csökkentése.

#

Storage optimization and integration services

Az új és meglévő tárolóeszközök optimalizálása és integrálása a rugalmasság, a hardverkihasználás és az adattárolás hatékonyságának növelése érdekében.

Kapcsolódó anyagok

A témával kapcsolatos tanulmányok, cikkek és tájékoztatók olvasása

Jegyzetel: Van kapcsolva a JavaScript a böngészőjében. SSI információ csak akkor érhető el, ha a JavaScript engedélyezve van.

Itt vagyunk, hogy segítsünk!

Lépjen kapcsolatba velünk!

Erőforrások

IBM Virtualization Services