Mi a sikeres vállalatvezetés kulcsa?

Az IBM legújabb felméréséből megismerheti 1700 cégvezető véleményétRegisztráljon Ön is, hogy megkapja saját példányát!

Milyen válaszokat adnak a vezérigazgatók az összekapcsolt gazdaságban egyre szorosabban összefüggő szervezetek, piacok, társadalmak és kormányok jelentette komplexitásra? Milyen konkrét változtatásokat terveznek végrehajtani szervezeteiken belül? Mit gondolnak, hol vannak a legnagyobb lehetőségek arra, hogy vállalatuk kitűnjön, illetve vezető szerepre törjön? És milyen külső erők követelik figyelmüket manapság? Hogy választ kapjunk ezekre a kérdésekre, világszerte több, mint 1700 vezérigazgatót és vezető állású köztisztviselőt kérdeztünk meg.

Az eredményeket 2012 májusában tettük közzé az IBM kétévente megjelenő globális ügyvezetői felmérésének ötödik kiadásában. Ez a felmérés – témájában az eddigi legnagyobb – az IBM vezetői felmérési sorozatának legújabb tagja, a vezetéssel kapcsolatos gondolatok átfogó gyűjteménye vállalatvezetőktől, vállalatvezetőknek.

A jól működő vállalkozáshoz intelligens gondolkodás szükséges. Regisztráljon most, hogy az elsők között olvashassa a 2012-es IBM globális ügyvezetői felmérés meglátásait!

Regisztráció

CEO Study 2012

Ablak a jövőre. Nyissa ki és ismerje meg 1700 kollegája véleményét.

Leading Through Connections

Töltse le a CEO Tanulmány alkalmazást tabletjére! Android (a link ibm.com-on kívüli szerveren található) és iPad (a link ibm.com-on kívüli szerveren található) verzió a linkre kattintva elérhető.