Információtechnológiai tanácsadási szolgáltatások

A technológia kiaknázása az üzleti innováció továbbfejlesztése, a fenntartható növekedés megteremtése és az informatikai szervezet optimalizálása érdekében.

 

IT-stratégia és teljesítménykezelés (US)
Alakítson ki olyan stratégiákat, amelyekkel kinyerhető a felhőhöz hasonló új és innovatív technológiákban rejlő érték, valamint javítható az IT-részleg gazdaságossága és hatékonysága az egész szervezetre kiterjedő növekedés elősegítése érdekében.
 

Tegye meg az első lépéseket az IBM üzleti értékkel kapcsolatos gyorsítóival és értékeléseivel

Információtechnológia

A működés hatékonyságának növelése

Napjainkban számos vállalatnak jelentős kihívásokkal kell szembenéznie a költségcsökkentés és az alkalmazásportfóliójában rejlő üzleti érték kinyerése terén. A nagy és összetett alkalmazásportfóliók karbantartása is jelentős idő- és pénzbefektetést igényel. A szeparált, rugalmatlan rendszerek, az érzékeny kapcsolatok, a többszörösen megvalósított funkciók és többszörösen tárolt adatok mind növelik a rutin- és az üzleti szempontú módosítások költségeit. A vállalat mozgékonyságának és innovációs képességének fenntartásához elengedhetetlen fontosságú a fókuszált és átfogó portfóliókezelési stratégia.

A szervezetek növekedésével és egybeolvadásával az IT-részlegek ezzel együtt járó növekedése gyakran eredményez olyan technológia- és platformbeli eltéréseket, amelyek csak bonyolultan és költségesen hidalhatók át. Ez az összetettség akadályozza az IT-részlegeket az üzleti célok megfelelő támogatásában, valamint a vállalati stratégia és célok változásainak követésében. A vállalatoknak jelenlegi informatikai stratégiájukat, erőforrásaikat és befektetéseiket össze kell hangolniuk az üzleti célok és a vállalati stratégia változásaival. A vállalatoknak ezenkívül azt is biztosítaniuk kell, hogy szervezeti architektúrájuk képes legyen gyorsan reagálni a piac változásaira. Értékeléseink – az üzleti és alkalmazással kapcsolatos kihívások ismeretében – segítenek meghatározni a gyors költségcsökkentések irányát és az Ön számára is lehetővé teszik a felkészülést a jövő kihívásaira.

Kapcsolatfelvétel
IBM globális vezetői felmérések: Az ügyfélközpontú vállalat

  • C

    A vállalatok vezetésével foglalkozó vezérigazgatóknak, informatikai igazgatóknak, pénzügyi igazgatóknak, marketingigazgatóknak, emberierőforrás-igazgatóknak és beszerzési igazgatóknak nyitottá kell válniuk a vásárlói igényekkel, az úttörő digitális és fizikai innovációkkal, valamint a kiemelkedő ügyfélélménnyel szemben.

    A tanulmány beszerzése (US)

IBM

Interjú több mint 1700 ügyvezetővel világszerte!

Hogyan kezelik a felső vezetők az innovációs kényszert?