Szervezeti és humán tanácsadási szolgáltatások

Segítse elő az innovációt az együttműködésre, a tehetséggondozásra, a hatékony vezetésre, valamint a megújult emberierőforrás-kezelési feladatokra alapozva.Szervezeti és munkaerő-átalakítás (US)
A tehetségek és a munkaerő gondozása és optimalizálása a vállalat legfontosabb erőforrását jelentő dolgozók fejlesztésére összpontosít.

A HR-tevékenységek átalakítása (US)
Stratégiai és célirányos HR-szolgáltatások a vállalati változások és a munkaerő átalakításának elősegítéséhez.
 

Tegye meg az első lépéseket az IBM üzleti értékkel kapcsolatos gyorsítóival és értékeléseivel

Szervezet és emberek

A munkaerő és az üzleti stratégia összehangolása

Napjaink vállalatai továbbra is két egyenlően fontos célt tartanak szem előtt: a növekedést és eközben a hatékony működés megőrzését. Azt várják azonban, hogy ezek a célok a jövőben gyökeresen átalakítják a vállalatok működését egy olyan modell keretében, amely zökkenőmentesen ível át a földrajzi, funkcionális és generációs határokat. Ennek megvalósításához az úgynevezett „közösségi üzleti” modellre van szükség, amely nyitott, amelyben a dolgozók önálló munkavégzésre is képesek és amelyben a tehetséget elismerik.

A mobiltechnológiák pedig páratlan lehetőséget nyújtanak a vállalatok számára, hogy újragondolják a vásárlóikkal, alkalmazottaikkal és partnereikkel folytatott interakciót. Ez a világ másfajta értéket képvisel – folyamatos kapcsolatot biztosító kommunikációs eszközként olyan egyedi platform, melyre alapozva a vállalat egészen személyes viszonyt alakíthat ki célközönségével. A mobiltechnológiák lehetőséget nyújtanak arra, hogy a vállalat felkészüljön a felhasználói igényekre és a felhasználói pillanatnyi kontextusának ismeretében relevánsabb interakciót biztosítson. A kontextuális információk között szerepel a felhasználó tartózkodási helye, közösségi állapota és aktuális tevékenységei, melyek alapján a kontextusnak megfelelő követő tevékenységekkel azonnali érték teremthető. Ezekkel az értékelésekkel kialakítható a vállalati szintű mobil- és közösségi üzleti vízió és az azt támogató érvek, valamint összeállítható a mobil- és közösségi képességek és -alkalmazások portfóliója, mindeközben pedig ezek a munkaerőre vonatkozó stratégiával is összehangolhatók.

Kapcsolatfelvétel
IBM globális vezetői felmérések: Az ügyfélközpontú vállalat

  • C

    A vállalatok vezetésével foglalkozó vezérigazgatóknak, informatikai igazgatóknak, pénzügyi igazgatóknak, marketingigazgatóknak, emberierőforrás-igazgatóknak és beszerzési igazgatóknak nyitottá kell válniuk a vásárlói igényekkel, az úttörő digitális és fizikai innovációkkal, valamint a kiemelkedő ügyfélélménnyel szemben.

    A tanulmány beszerzése (US)

IBM

Több mint 1700 vezérigazgató bevonásával készített felmérés

További tudnivalók