Működéssel és beszállítói lánccal kapcsolatos tanácsadási szolgáltatások

A működési modell és a beszállítói lánc összekapcsolt, teljes körű funkcióinak fejlesztése a folyamatok hatékonyságának optimalizálása érdekében.Műveletek és beszállítói lánc optimalizálása (US)
Optimalizálja kritikus fontosságú műveleteit, és alakítsa ki a lehető legkedvezőbb működési modellt és beszállítói stratégiát – a hálózatok és készletek optimalizálását is beleértve.


Tegye meg az első lépéseket az IBM üzleti értékkel kapcsolatos gyorsítóival és értékeléseivel

Műveletek és beszállítói lánc

A műveletek optimalizálása és korszerűsítése

Bár a globalizáció új piacok és hatékonyabb működés elérését is lehetővé tette, a beszállítói lánccal kapcsolatos kockázatokat is nagyban növelte. A beszállítási láncokért felelős vezetők számára az egyik legfontosabb tényező az átláthatóság, mivel ez az egyik legfontosabb fegyverük a beszállítói láncban fellépő változások és ingadozások okozta negatív hatások elleni harcban. Az átláthatóság révén a vállalat azonnal felkészülhet, megkezdheti a kommunikációt, illetve megoldásokat találhat a beszállítói láncra a beszállítók felügyeletétől a tökéletes működés biztosításán át a vásárlók kezeléséig leselkedő kockázatok esetén.

Mindemellett a beszállítói lánccal kapcsolatos költségek alkotják költségszerkezetük és egyenlegük jelentős részét. Ebből kifolyólag a költség- és tőkecsökkentés a jövedelmezőség és a tőkemegtérülés javításának fő tényezői. A vezető vállalatok a rövidtávú költségcsökkentési lehetőségeket ügyesen kihasználva alapozzák meg hosszú távú átalakulási programjaikat. Az IBM a rövidtávú költségcsökkentést eredményező, nagy potenciált rejtő beszállítási projektek azonosítására és megvalósítására specializálódott. Gyorsított értékeléseink kipróbált módszert jelentenek a beszállítói lánc értékét optimálisra növelő, értékközpontú és prioritásokon alapuló megvalósítási útitervek készítéséhez.

Kapcsolatfelvétel
IBM globális vezetői felmérések: Az ügyfélközpontú vállalat

  • C

    A vállalatok vezetésével foglalkozó vezérigazgatóknak, informatikai igazgatóknak, pénzügyi igazgatóknak, marketingigazgatóknak, emberierőforrás-igazgatóknak és beszerzési igazgatóknak nyitottá kell válniuk a vásárlói igényekkel, az úttörő digitális és fizikai innovációkkal, valamint a kiemelkedő ügyfélélménnyel szemben.

    A tanulmány beszerzése (US)

IBM

Több mint 1700 vezérigazgató bevonásával készített felmérés