Pénzügyi és kockázatkezelési szolgáltatások

Továbbfejlesztett előrejelzések és jelentéskészítés, előrejelzési képességek kifejlesztése, a vállalati kockázat csökkentése és a pénzügyi szervezet optimalizálása.

 

A pénzügyek átalakítása (US)
Javítsa az alapvető pénzügyi műveleteket, többek között a tranzakciófeldolgozást, az irányítási és kockázatkezelési, valamint a támogatási és teljesítménykezelési tevékenységeket.

Kockázatkezelés (US)
Csökkentse a teljes vállalati kockázatot, javítsa a kockázati eseményekkel szembeni ellenállást és tartsa be a törvény által előírt jelentéskészítési követelményeket.
 

Tegye meg az első lépéseket az IBM üzleti értékkel kapcsolatos gyorsítóival és értékeléseivel

Pénzügyek és kockázatkezelés

A pénzügyek és a kockázatkezelés átalakítása az értékegyesítővé válás útján

Napjaink pénzügyi igazgatóitól és pénzügyi osztályaitól a vállalatok az egész szervezetre kiterjedő átláthatóság biztosítását, valamint a döntéshozatal megbízható támogatásán keresztül megvalósuló üzleti előnyöket várnak. A vezető vállalatok egyre kifinomultabb módokon használják fel az elemzéseket a teljesítmény jobb kezelése, a kockázatok elkerülése és a csalások megakadályozása érdekében. A jelenlegi gazdasági környezetben csak egyetlen dolog biztos: a pénzügyi vezetők és részlegek a globális gazdasági visszaesés után jóval nagyobb befolyással térnek vissza. Napjaink vezető pénzügyi részlegei az alapvető pénzügyi feladatok ellátása mellett a vállalatuk által igényelt stratégiai rálátást is biztosítva valódi „értékegyesítővé” válnak.

A nem megfelelő eszközök és folyamatok korlátozzák az átláthatóságot és a jó minőségű adatok előállítását, ezeken keresztül pedig a pénzügyi részlegeket is akadályozzák a rálátás megszerzésében és az annak fényében történő cselekvésben. Az így előálló csökkent hatékonyságú működéssel pedig a döntéshozók kezéből kicsúszik az irányítás és a kockázatok is növekednek. Értékeléseinek átfogó megoldás nyújtanak a kritikus fontosságú pénzügyi területek számára. Megoldásainkkal felveheti a harcot az új kockázatokkal és kihívásokkal, valamint az egész vállalatra kiterjedő profitnövekedést érhet el.

Kapcsolatfelvétel
IBM globális vezetői felmérések: Az ügyfélközpontú vállalat

  • C

    A vállalatok vezetésével foglalkozó vezérigazgatóknak, informatikai igazgatóknak, pénzügyi igazgatóknak, marketingigazgatóknak, emberierőforrás-igazgatóknak és beszerzési igazgatóknak nyitottá kell válniuk a vásárlói igényekkel, az úttörő digitális és fizikai innovációkkal, valamint a kiemelkedő ügyfélélménnyel szemben.

    A tanulmány beszerzése (US)

IBM

Interjú több mint 1700 ügyvezetővel világszerte!

A felső vezetők közel 70%-a partnerkapcsolatok kiépítésére törekszik