Üzleti stratégiai tanácsadási szolgáltatások

Nyereséges növekedés a piac mozgatórugóinak megértése, új üzleti modellek kialakítása és a versenyképesség növelése révén.

 

Üzleti stratégia (US)
Aknázza ki a kulcskompetenciákat innovatív stratégiák kialakításához, új üzleti modellek létrehozásához és a fenntartható növekedést és jövedelmezőséget eredményező átalakításokhoz.

Egyesülési és felvásárlási szolgáltatások (US)
Az IBM egyesülési és felvásárlási stratégiája a stratégia, a kiválasztás és a megvalósítás egyeztetésének igényén alapul. Más szavakkal: a megfelelő okból végzett megfelelő művelet elvégzésére összpontosítunk.

Vásárlóiélmény- és piaci stratégia (US)
Stratégiák kiértékelése, elemzése és kialakítása ügyfelei számára a piaci, marketing-, értékesítési, szolgáltatási és online interakciók kezeléséhez.
 

Tegye meg az első lépéseket az IBM üzleti értékkel kapcsolatos gyorsítóival és értékeléseivel

Üzleti stratégia

A pénzügyi és a működési teljesítmény javítása

Napjaink gazdasági környezete semmilyen korábbihoz nem hasonlítható. A hitelek és a tőke elérését soha nem látott korlátok akadályozták – a túlzott hitelfelvétel, a csökkenő kereslet, a fogyasztók és a vállalatok megszorításaiból eredő erősödő árérzékenység, valamint a beszállítói láncokban, partneri és vásárlói megállapodásokban jelentkező kimaradások. Napjainkban észlelhetők a javulás jelei, de továbbra is nagy a bizonytalanság a vásárlói igényeket, az üzleti növekedést, valamint a vásárlói és üzleti hiteleket illetően. A hagyományos válaszok már nem hatékonyak a jelenlegi gazdasági környezetben – a sikerhez eltökéltségre és fegyelemre van szükség, melyek révén kiaknázhatók a rövidtávú lehetőségek és megteremthető a hosszú távú fenntarthatóság. E célok eléréséhez a bevételek optimalizálásának és a költségek csökkentésének gyakorlatias és hatékony megközelítésér e van szükség.

Az Ön működési modellje a vállalat hosszú távú stratégiájának sikeres megvalósításához igazodik? Szervezetét és folyamatait hangsúlyosabban regionális vagy globális alapon szeretné irányítani és integrálni? Képes Ön közvetlenül és gyorsan megvalósítani az üzemeltetési folyamatait? Az IBM értékelései és gyorsítói javaslatokat tehetnek szervezete és folyamatai módosítására a hatékonyság növelése, a költségek csökkentése és a bevételek potenciális növelése, így a jelentős vállalati értékteremtés érdekében.

Kapcsolatfelvétel
IBM globális vezetői felmérések: Az ügyfélközpontú vállalat

  • C

    A vállalatok vezetésével foglalkozó vezérigazgatóknak, informatikai igazgatóknak, pénzügyi igazgatóknak, marketingigazgatóknak, emberierőforrás-igazgatóknak és beszerzési igazgatóknak nyitottá kell válniuk a vásárlói igényekkel, az úttörő digitális és fizikai innovációkkal, valamint a kiemelkedő ügyfélélménnyel szemben.

    A tanulmány beszerzése (US)


IBM

Több mint 1700 vezérigazgató bevonásával készített felmérés