A 2011 évi globális
marketing vezetői felmérés

Az IBM felsővezetői tanulmánysorozatának újabb felméréseRegisztráljon Ön is, hogy megkapja saját példányát! (US)

Áttekintés

Melyek azok a marketinget befolyásoló kulcsfontosságú mai trendek, amelyek jó eséllyel átalakítják az ágazatot? Miként reagálnak a marketing vezetők a közösségi média növekvő befolyására, az adatrobbanásra, illetve az egyre tájékozottabb és jártasabb ügyfelek növekvő igényeire? Miként kezelik az emberek kommunikációs és együttműködési szokásait megváltoztató digitális átalakulást?

Hogy mindezt megtudja, az IBM összegyűjtötte a marketing vezetők (CMO-k) véleményét a világ minden tájáról. Több, mint 1700 személyes mélyinterjút készítettünk különböző méretű, különböző iparágakhoz tartozó és különböző régiókban működő vállalatok marketing vezetőivel.

Megállapításainkat az IBM globális marketing vezetői felmérés foglalja össze, melyet 2011 októberében hoztunk nyilvánosságra..Ez a - valaha készített legnagyobb ilyen típusú - tanulmány a felsővezetők újító szellemű átfogó gyűjteményének, az IBM felsővezetői tanulmánysorozatának legújabb darabja.

Regisztráljon Ön is és töltse le a tanulmányt, hogy az elsők között értesüljön arról, hogy milyen kihívásokkal és lehetőségekkel találják szemben magukat a mai marketing vezetők, illetve ezekre milyen válaszokat adnak!