Middleware services

Upotrebom middleware rješenja oslobodite potencijal
vaše infrastrukture, koja omogućuje nesmetan tok
informacija od izoliranih aplikacija u poslovne
procese diljem poduzeća

Ubrzajte vaš prijelaz na jednostavnije i
fleksibilnije IT okruženje s novim alatima,
metodologijama, arhitekturama i uslugama

Pregled

Otvorite put inovacijama poslovanja optimizacijom vaše infrastrukture

Ako ste kao većina IT organizacija, onda ste vjerojatno suočeni sa značajnim pritiskom da upotrebite IT za podršku inovacije poslovanja. Taj novo nađeni fokus na IT, kao ključni faktor postizanja konkurentne prednosti i rasta poslovanja, razotkrio je neke izazove koji sprječavaju IT da donese još veću vrijednost poslovanju. Većina tih izazova centrirana je oko:

Svim tim izazovima je zajednički nazivnik middleware. Middleware sloj nalazi se između vaših poslovnih procesa i infrastrukture potrebne za njihovo izvođenje. To je mjesto gdje se ljudi, procesi i informacije mogu udružiti, kako bi se kreirao nesmetan tok i uvid u informacije diljem poduzeća.

Omogućavanjem nesmetane integracije aplikacijskog sloja i sloja infrastrukture, IBM vam može pomoći u optimizaciji vašeg IT okruženja, ostvarenju bržeg povrata vaših IT ulaganja i stvaranja veće poslovne vrijednosti i inovativnosti od IT-a.

IBM-ove middleware usluge

IBM može ponuditi cjelokupni životni ciklus middleware usluga baziranih na gotovo neusporedivom iskustvu u razumijevanju, proširivanju i optimiziranju postojeće korisničke imovine. Korisnicima možemo pomoći da uz smanjeni rizik brže ostvare svoje ciljeve, jer koristimo opsežan skup iskustava najbolje prakse, metodologija, alata i dokazanih arhitektura stečenih tijekom godina najrazličitijih angažmana s korisnicima iz svih industrija širom svijeta. Naša mogućnost da pomognemo ostvariti usluge bazirane na vašoj imovini može rezultirati bržim stvaranjem vrijednosti. Kontinuiranim pristupom razvojnom osoblju i inženjerima koji su dizajnirali i izgradili IBM-ove middleware proizvode, vodeće na tržištu, osiguravamo da naši korisnici uvijek imaju uvid u naše najbolje ideje i tehnologije.

Nudimo opsežnu i široku paletu middleware usluga, koje vam omogućuju iskorištavanje pozitivnog utjecaja kombiniranja optimizacije i inovacijskih tehnika, tako da vašim IT-om možete upravljati učinkovitije te ga istovremeno transformirati na način koji bolje odgovara vaših poslovnim potrebama:

IBM nudi slijedeće usluge middleware-a:

Middleware usluge mogu vam pomoći u ostvarivanju značajnih koristi, kao na primjer:

Usluge middlewarea obuhvaćaju cjelokupni životni ciklus vaše IT infrastrukture. Od inicijalne strategije, dizajna i implementacije do kontinuiranog upravljanja i optimizacije, u mogućnosti smo vam pružiti usluge koje su u skladu s vašom današnjom situacijom i pomažu vam da dođete u situaciju u kojoj biste trebali biti sutra.

Također preporučamo (SAD)

Što nudimo (SAD)

Mi smo ovdje da vam pomognemo

Dinamička Infrastruktura

Poboljšajte uslugu. Smanjite troškove. Upravljajte rizikom

Pogledajte našu demonstraciju!

Korištenje IT nadzorne ploče može makismalizirati učinkovitost vašeg IT-a

Radionica: Poslovanje IT rukovodioca i korištenje IT nadzorne ploče

Izdvojena literatura