Palvelut IT-johdolle

Yleiskuvaus

IBM tarjoaa lukuisia palveluja IT-johdon haasteisiin. Palveluiden avulla voit ratkaista helposti esimerkiksi tietojen palauttamiseen, energiatehokkuuteen, tietoturvaan ja IT-ympäristön kehittämiseen liittyvät haasteet.

Autamme kaikissa tilanteissa – esimerkiksi halutessasi vaihtaa palvelinta, asentaa uusia sovelluksia tai suunnitella uuden konesalin. Älykkäämpi IT-ympäristö syntyy nopesti ja turvallisesti IBM:n asiantuntijoiden ja monipuolisen kokemuksen tuella. Ratkaisumme ovat räätälöitävissä kaikkien yritysten tarpeisiin.

Hyödyt ja ominaisuudet

Mitä tarjoamme


Pilvipalvelut

Valitsetpa sitten pilven palomuurisi sisäpuolelle tai ratkaisujen käytön IBM-pilven kautta, IBM:n turvalliset ratkaisut tarjoavat ylivertaista sekä kustannustehokasta palvelunhallintaa

Tietoturvapalvelut

Suojaa yrityksen koko IT-ympäristö IBM:n edistyksellisten suojausratkaisujen avulla

Liiketoiminnan jatkuvuuden palvelut

IBM on onnistunut palauttamaan asiakkaiden järjestelmät 100-prosenttisesti ilmoitettujen hätätilanteiden jälkeen

Älykkäät konesalipalvelut

IBM:llä on yli 400 konesalia kaikkialla maailmassa, joten me löydämme jatkuvasti uusia, innovatiivisia tapoja tehdä niiden toiminnasta aiempaa älykkäämpää.

Tallennus- ja tiedonhallintapalvelut

Vähentää kustannuksia ja parantaa suorituskykyä skaalautuvan tallennusjärjestelmien virtualisointiratkaisun ansiosta

Työasemapalvelut

Työasemaratkaisuissamme hyödynnetään maailmanlaajuisia resursseja, laadukkaan palvelutoimituksen periaatteita, pilvipalveluita ja kehittyneitä analytiikka- ja automatisointitoimintoja, jotka lisäävät yrityksesi kilpailu- ja innovointikykyä ja auttavat pitämään liiketoiminnan kulut alhaisina.

Strategia- ja suunnittelupalvelut

Konsulteillamme on laaja asiantuntemus lähes kaikilta toimialoilta. He käyttävät hyödyksesi tehokkaaksi havaittuja menetelmiä, jotka auttavat yritystäsi kehittämään oikean IT-strategian liiketoiminnan tueksi

Teknisen tuen palvelut

IBM:n teknisen tuen palvelut ja laitteistohuolto sekä -takuu on suunniteltu suojaamaan yrityksesi IT-ympäristö kokonaisuudessaan. Kokeneet tekniset asiantuntijamme auttavat yritystäsi silloinkin, kun laitteistot ja ohjelmistot on hankittu usealta eri taholta.

Ota yhteyttä