Älykkäät konesalipalvelut

Rakenna ja hallinnoi tehokkaasti toimivia konesaleja jotka mukautuvat muutoksiin ja edistävät innovaatiota

Älykkäämpi konesali

Konesalit ovat joutuneet viime vuosina huonoon maineeseen. Niiden sanotaan olevan liian kalliita ylläpitää, kuluttavan liikaa energiaa ja toimivan tehottomasti. Konesalin hallinnointi on nähty taakkana tai jopa esteenä kehitykselle.

Entä jos konesalisi olisikin kustannustehokas ja suorituskykyinen strateginen voimavara? Entä jos voisitkin sijoittaa enemmän IT-budjetista uusien projektien innovointiin? Vuoden 2012 IBM Global Data Center Efficience –tutkimuksen mukaan yritykset joilla on korkeatasoiset konesalit, voivat sijoittaa 53% enemmän uusien projektien kehittämiseen. Tämän mahdollistaa ylläpitokustannuksista saadut säästöt. Yhtenä maailman suurimpana konesalien rakentajana ja hallinnoijana, IBM voi auttaa sinua tämän tavoitteen saavuttamisessa luomalla tehokkaan ja joustavan konesaliympäristön, joka täyttää liiketoiminnan asettamat ehdot. Suunnittelemalla ja automatisoimalla konesalisi tärkeimmät toiminnot luomme yrityksellesi tehokkaan ja nopean alustan ketterälle ja innovatiiviselle liiketoiminnalle. IBM:n Älykkäiden konesalipalveluiden kanssa voit tunnistaa koko infrastruktuurisi kehityskohteet. Tee viiden minuutin mittainen itse-arvio (US)


Palvelumme:


Autamme mielellämme

Jaa

FacebookTwitterLinkedin

Luo pitkäjänteinen konesalistrategia analytiikkaa hyödyntäen

Toimiiko konesalisi tehokkaasti?

Tutkimukset osoittavat, että vain yksi konesali viidestä toimii tehokkaasti. Lue tutkimus ja katso miten sijoitut vertailussa.


Register to download the study

Kuinka parantaa työn tuottavuutta alentamalla samaan aikaan kustannuksia?