Liiketoiminnan jatkuvuuden palvelut

Varmista liiketoimintasi jatkuvuus häiriötilanteissa pitämällä liiketoimintakriittiset järjestelmät käynnissä olosuhteista riippumattaKuinka kalliiksi seuraava IT-järjestelmien toimintahäiriö tulee käymään sinun yrityksellesi? Lataa IBM:n ja Ponemon-instituutin uusin selvitys

Käytännössä kaikki yrityksesi toiminnot ovat alttiita häiriöille. Osa näistä ongelmista voi viedä järjestelmäsi alas moneksi päiväksi aiheuttaen mittavia kustannuksia liiketoiminnallesi, puhumattakaan maineellisesta riskistä joka voi käydä vielä kalliimmaksi. Liiketoiminnan jatkuvuuden kriittisyydestä johtuen sen ylläpito vaatii todistettavasti luotettavan ja kyvykkään kumppanin. IBM on markkinoiden johtava liiketoiminnan jatkuvuuden palveluita tarjoava yritys. Meidän todistettavasti luotettavat liiketoiminnan jatkuvuuden palvelut voivat auttaa sinun yritystäsi ylläpitämään jatkuvasti liiketoimintakriittisiä järjestelmiä, säästämään kustannuksissa sekä parantamaan IT-infrastruktuurin sietokykyä.


100%

IBM on onnistunut palauttamaan asiakkaiden järjestelmät 100-prosenttisesti ilmoitettujen hätätilanteiden jälkeen

Yli 50

Vuoden kokemus liiketoiminnan jatkuvuuden palveluista ja järjestelmien palauttamisesta

Yli 1,800

Alan erityisosaaja joita auttaa yli 400 000 IBM:n ja kumppaneiden työntekijää

150+

Jatkuvuuden keskusta 50 eri maassaPalvelumme:

Liiketoiminnan jatkuvuuden konsultointi

Suunnittele ja toteuta IBM:n asiantuntijoiden avulla tehokas strategia IT-ympäristösi palauttamiseksi onnettomuuksien sattuessa.

Liiketoiminnan jatkuvuuden hallinta

Pienennä riskiä ja paranna IT-ympäristön toimintavarmuutta kustannustehookaasti hallintapalveluiden avulla.

Palautuspalvelut

Palautuspalveluilla varmistat liiketoimintakriitiset tietojärjestelmät, ylläpidät tuottavuus ja pienennät taloudellisia tappioita onnettomuuden sattuessa.

Pilvipohjaiset palautuspalvelut

Hyödynnä IBM:n kustannustehokkaita pilvipohjaisia palautuspalveluita liiketoiminnan jatkuvuuden turvaamisessa.Mitä liiketoiminnan jatkuvuus merkitsee sinun yrityksellesi?

Seuraavassa liiketoiminnan häiriötilanteessa ei ole kyse ”jos niin tapahtuu”, vaan ”kun niin tapahtuu” -skenaariosta. IBM liiketoiminnan jatkuvuuden palvelut antavat sinulle mahdollisuuden varautua häiriötilanteita varten ja suunnitella sitä, miten liiketoimintakriittiset toiminnot voidaan pitää pystyssä olosuhteista riippumatta. IBM:n liiketoiminnan jatkuvuuden palveluilla organisaatiosi voi onnistuneesti:Jaa sosiaalisessa mediassa ja liity keskusteluun

FacebookTwitterLinkedin

Autamme mielellämme

IBM Customer Connect

Oletko jo IBM:n asiakas? Ota yhteyttä IBM:n liiketoiminnan jatkuvuuden palveluihin tästä:

IBM:n liiketoiminnan jatkuvuuden keskukset

IBM:n liiketoiminnan jatkuvuuden palveluiden palautuskeskukset tarjoavat sinulle kaikki tarvitsemasi komponentit, jotta järjestelmäsi voidaan palauttaa nopeasti ja tehokkaasti.

Lataa viimeisimmät raportit

Liity keskusteluun