Rådgivning vedrørende fleksibilitet

IBM kan hjælpe din virksomhed med at få vurderet, designe, planlægge, implementere og teste, hvor fleksibel og robust din virksomheds infrastruktur er.

Rådgivning vedrørende fleksibilitet

Markedsoversigt: Global Business Continuity Consultancies, Q3 2011 Forrester undersøger modne brancher som ledelsesrådgivning, udbydere af traditionel IT-outsourcing, teknologiudbydere og udbydere af IT-serviceydelser og giver IBM en topplacering.

IBM tilbyder en strategi, der udnytter kompetencer, opgaver og processer bedst muligt:

Vi tilbyder

IBM kan hjælpe din virksomhed med at få vurderet, designe, planlægge, implementere og teste, hvor fleksibel og robust din virksomheds infrastruktur er. Vores kompetencer og ekspertise inden for IT-styring kan hjælpe dig med at holde alle din virksomheds processer kørende uden nedbrud, også hvis der skulle indtræffe uventede forandringer. Slutresultatet er, at personer, processer, informationer og teknologi arbejder sammen om at sikre en ubrudt strøm af nødvendige IT- og forretningstiltag.

Rådgivning vedrørende fleksibilitet kan hjælpe med at håndtere de udfordringer med hensyn til driftskontinuitet, din virksomhed bliver stillet overfor. Markeder og lovgivning ændres hele tiden, og din virksomhed har brug for kontinuerlig adgang til informationer og applikationer, uanset hvad der sker. En fleksibilitetsstrategi, som laver en afvejning mellem på den ene side kompetencer, opgaver og processer og på den anden omkostninger kan være med til at forbedre styringen af din virksomheds IT-infrastruktur og i sidste ende være medvirkende til din virksomheds succes. Men de interne ressourcer i virksomheder har måske ikke tid til at designe, implementere eller vedligeholde et fleksibilitetsprogram.

Vores omfattende ydelser inden for rådgivning vedrørende fleksibilitet kan hjælpe dig med at identificere, hvad du har brug for, hvis du skal have et vellykket fleksibilitetsprogram, der kan håndtere risici og nye muligheder. Den viden, du derved får, kan hjælpe dig med at udarbejde den centrale struktur, som er nødvendig for at holde centrale forretningsprocesser tilgængelige så godt som uafbrudt. Det betyder også, at du bedre kan håndtere det interne og eksterne pres, foretage de nødvendige prioriteringer og håndtere de hændelser, der opstår. Når du er parat til at samarbejde med IBM, vil du opdage, at vi kan tilbyde ekspertise inden for en bred vifte af løsninger til styring af IT-infrastrukturen, og at de alle understøtter din virksomheds drift.

Sådan får du hjælp