Middleware-serviceydelser

Optimér din virksomheds investeringer i middleware
og få større effektivitet og flere fordele

Implementering og administration af middleware kan være både svært og bekosteligt. Uanset om det gælder applikations- og softwareintegrering, implementering af styring af serviceydelser eller cloud-implementering, så skal du bringe de helt rigtige personer, processer og værktøjer sammen. Middleware-serviceydelser fra IBM omfatter integrering af IT-infrastruktur, omkostningskontrol og fleksibilitet – og alt har til formål at hjælpe din virksomhed med at nå sine mål hurtigt med lavere risiko og et hurtigt investeringsafkast. Vi tilbyder alt, hvad din virksomhed har brug for med hensyn til middleware-serviceydelser - ekspertise, aktiver, værktøjer og globale kompetencer inden for design og udvikling.

Genopdag IT-leveringen

En privat sky kan tilføre din IT-systembelastning fleksibilitet og effektivitet. Den kan samtidigt fungere som en meget driftssikker og gennemprøvet platform, så du kan sælge cloud-baserede serviceydelser og dermed åbne op for nye muligheder og indtjeningsstrømme.

Optimere middleware og implementere den hurtigt

 • Middleware strategy and design

  Middleware-strategi og -design

  Vi kan udvikle en plan for middleware-infrastrukturen, som passer bedre til dine forretningsmålsætninger om øget fleksibilitet og bedre resultater.

 • Middleware implementation services - rapid deployment services

  Implementering af middleware - hurtig ibrugtagning

  Vi kan hjælpe din virksomhed med hurtigt og sikkert at tage kompleks middleware bestående af mange produkter i brug via en automatiseret, integreret og mønsterstyret tilgang.

Byg en privat sky

Styrk virksomhedens vækst med cloud-serviceydelser fra IBM

 • SmartCloud Enterprise

  SmartCloud Enterprise

  Få adgang til avanceret IaaS i et fælles cloud-miljø, og opnå større forretningsfleksibilitet og lavere omkostninger

 • SmartCloud Enterprise

  SmartCloud Enterprise +

  Oplev avancerede IaaS-funktioner, der er designet til at være meget sikre og omkostningseffektive, og som stilles til rådighed og administreres af IBM

 • SmartCloud pre aplikácie SAP

  SmartCloud for SAP Applications

  Få adgang til SAP-miljøer via en administreret cloud-infrastruktur, der kan tilbyde hurtigere klargøring, større fleksibilitet og bedre servicelevering og -kvalitet.

Opnå større synlighed og kontrol med hensyn til virksomhedens IT-serviceydelser

 • Service management strategy and design

  Styring af serviceydelser – strategi og design

  Vi kan hjælpe med at udarbejde en strategi for styring af serviceydelser, som kan hjælpe med at tilpasse virksomhedens IT-behov til dens forretningsmål og dermed sikre en bedre servicekvalitet og lavere omkostninger

 • IT service management implementation

  Implementering af styring af IT-serviceydelser

  Vi kan hjælpe med at mindske risikoen for høje omkostninger og dobbeltarbejde via en meget driftssikker implementering baseret på ITIL-best practice-løsninger og gennemprøvede metoder

Læs undersøgelser, whitepapere og oversigter om dette emne