Retablering af infrastruktur
efter katastrofe

Sæt din lid til IBM i tilfælde af et systemnedbrud

IT-retablering efter katastrofe

Hjælp din forretning til at være parat, igang og fleksibel Oprethold stabil drift under uventede systemnedbrud

IBM står parat til at hjælpe din virksomhed med at komme igang igen i tilfælde af et systemnedbrud. Vi kan hjælpe med følgende:

Vi tilbyder

  • IT-retablering

    Mere fleksible, omkostningseffektive løsninger til retablering af IT-systemer kan være med til at overvinde systemnedbrud

I tilfælde af et ikke-planlagt IT-nedbrud har retablering efter katastrofe topprioritet. Ingen forsinkelser, ingen gætterier – du har brug for en driftssikker løsning, der kan hjælpe dig med at reagere hurtigt og fleksibelt, samtidig med at den mindsker forretningens sårbarhed i nedetiden. Du har brug for den form for IT-retablering efter katastrofe, som kan sikre dine centrale forretningsdata, opretholde produktiviteten og begrænse de økonomiske tab, der er resultatet af et nedbrud. Samarbejd med IBM, og få den erfaring og ekspertise, du har brug for.

IBM Infrastructure Recovery Services benytter sig af teknologi og automatisering i forbindelse med IT-retablering, samtidig med at omkostningerne begrænses. Vores skræddersyede retableringsløsning gør det muligt for dig at retablere data helt op til tidspunktet for nedbruddet. Vi hjælper dig med at klassificere centrale forretningsdata og leverer førsteklasses onlinebackup af data og dataspejlingsfaciliteter, som kan være med til at mindske tabet af centrale virksomhedsdata.

IBM er førende på verdensplan og har specifikke ekspertiser inden for retablering efter IT-katastrofer, retablering af arbejdsområder, kontinuerlig drift og planlægning af retablering efter katastrofe. Den brede vifte af løsninger til retablering af infrastruktur hjælper dig med at designe og implementere en mere omkostningseffektiv løsning, der kan opfylde dine forretningsmæssige og juridiske behov. Vores omfattede, gennemprøvede og fleksible retableringsløsninger kan hjælpe dig med at opretholde tilgængeligheden, reagere effektivt på nedbrud, begrænse risikoen og forbedre virksomhedens generelle reaktion på en IT-katastrofe.

Sådan får du hjælpwhitepapere

En mere fleksibel arbejdsstyrke i tilfælde af en katastrofesituation