Datasikkerhed

Beskyttelse af centrale data
Data overholder regler og er tilgængelige, hvor som helst du har brug for dem

Beskyt følsomme virksomhedsdata med en risikostrategi og førende databeskyttelsesteknologier.

Aldrig før har det været så svært at beskytte centrale virksomhedsdata. Der benyttes mobile enheder i hele virksomheden, medarbejdere og samarbejdspartnere har brug for adgang til følsomme eller fortrolige data, og de eksterne trusler mod disse data vokser hele tiden. Sikkerhedsansvarlige skal sørge for, at de i tilstrækkelig grad kan beskytte dataene mod interne og eksterne trusler, uden at det påvirker virksomhedens produktivitet.

IBM Data Security Services kan hjælpe din virksomhed med omkostningseffektivt at identificere de centrale data og beskytte dem mod trusler fra internt såvel som eksternt hold. Løsningen tilbyder rådgivning i forbindelse med etablering af en databeskyttelsesstrategi og implementering/integreringsydelser i form af førende teknologier til beskyttelse mod tab af data og til kryptering, hvilket alt sammen er med til at sikre et optimalt kontrolniveau. IBM's rådgivere og eksperter kan hjælpe dig med at udvikle tilpassede databeskyttelsesløsninger, som passer til netop dit miljø, og som tager højde for netop din virksomheds målsætning for risikostyring. De har erfaring med en bred vifte af branchekrav og IT-arkitekturer og kan hurtigt hjælpe alle former for virksomheder med at implementere de nødvendige databeskyttelsestiltag. IBM's strømlinede tilgang understøtter samarbejde på tværs af virksomheden, samtidig med at den beskytter data i transit eller i ro – uden at virksomheden af den grund arbejder langsommere.

Af mulige fordele kan nævnes:

IBM har betydelig erfaring med at levere komplette databeskyttelsesløsninger til store såvel som små virksomheder. Vores sikkerhedseksperter benytter DLP- og krypteringsteknologier fra både IBM og førende samarbejdspartnere til at håndtere netop din virksomheds krav til databeskyttelse, og de tilbyder de løsninger, som passer bedst til din virksomheds målsætning for risikostyring. IBM er anerkendt som førende inden for sikkerhedsløsninger og har stor erfaring fra beskyttelse af sine egne, følsomme data, ligesom IBM har den viden og de ressourcer, der kan hjælpe vores kunder med at nå deres målsætning med hensyn til databeskyttelse.

Vi tilbyder

ネットワーク情報漏えい対策ソリューション

Beskyttelse mod tab af data (US)

Beskyt følsomme data, og gennemtving virksomhedsspecifik sikkerhedspolitik på slutpunktsenheder.

#

Datasikkerhedsstrategi og -vurdering (US)

Lad sikkerhed for virksomhedsdata indgå i din forretningsstrategi

Enterprise content protection

Beskyttelse af virksomhedsindhold (US)

Undgå, at følsomme data videregives uden for virksomheden, og at følsomme data flyttes inden for virksomheden uden tilladelse

Managed security services cloud computing - hosted email and web security

Administrerede sikkerhedsydelser cloud computing - hostbaseret e-mail- og websikkerhed (US)

Beskyt din virksomheds netværk mod webbårne og e-mailbaserede trusler

Læs undersøgelser, artikler og andet om dette emne (US)