IBM Healthcare Roadshow

15 april – 15 september 2013 - Brussels

Navigatie primaire tab

28 mei 2013 – Key evenement rond inzetbare innovatie in de Healthcare

De toenemende globalisering, een vergrijzende bevolking, nieuwe medische technologieën en behandelingen, evenals een veranderend gedrag van patiënten is bepalend voor de toekomst van onze gezondheidszorg. Deze factoren belasten, door exploderende kosten, onze ziekenfondsen steeds meer. Om deze problemen op te lossen zal de gezondheidszorg over de hele wereld moeten veranderen. Het kan namelijk slimmer.

Door een betere analyse van het groeiende data aanbod en het gebruik maken van een effectief netwerk worden de kosten op de lange termijn gereduceerd en zal de kwaliteit van de zorg verbeteren.

Tijdens de IBM Healthcare Roadshow van 15 april tot half september 2013 zullen alle IBM Smarter Healthcare ideeën tentoongesteld worden. De in Zürich ontworpen 3D Roadshow geeft een aantrekkelijke visueel beeld van de verschillende IBM-oplossingen voor de gezondheidszorg. We nodigen u eveneens uit op donderdag 18 april voor ons key evenement als deel van de Roadshow. U vindt meer details hieronder
De volgende onderwerpen zullen aan bod komen als deel van de Roadshow:

1. Hoe kan de op onderzoeksresultaten gebaseerde geneeskunde de patiëntenzorg verbeteren?
Artsen werken nauw samen met vooraanstaande wetenschappers en discussiëren over verschillende geneeskunde onderwerpen samen met het gebruik van wetenschappelijke methoden om medische gegevens te analyseren en hierdoor effectieve behandelingen te ontlenen.

Wij laten u zien hoe "Dr Watson" werkt als AALIM (Advanced Analytics voor Informatie Management) als een extra hulpmiddel om een diagnose te stellen en hoe patiënten zelf actief zullen worden voor hun eigen gezondheid.

2. Hoe kunnen we de grote medische uitdagingen van onze tijd onder handen nemen?
Dankzij nieuwe technologische ontwikkelingen, krijgen wij elk jaar nieuwe inzichten in biologische processen. Bij elke nieuwe aanvraag begrijpen we de functie van het menselijk lichaam steeds een beetje meer. Dit inzicht is van essentieel belang om nieuwe behandelingen voor ongeneselijke ziekten.

Wij tonen u de "Brain Chip", een mini lab voor het onderzoeken van hersencellen, het DNA-sequencer die get mogelijk maakt een persoonlijke, snelle, eenvoudige en kosteneffectieve analyse van het chromosoom mogelijk maakt, evenals de Nano Bug Killer die de bacteriën tegen gaat die immuun zijn voor antibiotica.

Contact

Christine Vanderbrigghe
IBM Account Manager HealthcareIBM Healthcare Industry: 2020 Vision

Bekijk de video

Memorial Sloan-Kettering & IBM Watson to Advance Cancer Care

Bekijk de video

Bekijk ook